Homepage  / Vedete româneşti

Cum s-a pregătit Eva Măruță pentru rolul din „Tati part-time” și care a fost asul său din mânecă: „A descurs așa de frumos că nu s-a simțit greul”

Cum s-a pregătit Eva Măruță pentru rolul din „Tati part-time” și care a fost asul său din mânecă: „A descurs așa de frumos că nu s-a simțit greul”
20

de Cristina Țapu,

Eva Măruță, la doar 8 ani, a oferit o interpretare impecabilă în filmul „Tati part time”, evidențiindu-și talentul innascut. Debutul său în lumea cinematografiei a fost o sursă de mândrie pentru mama sa, Andra Măruță, care a dezvăluit cum s-a pregătit Eva pentru rolul care a adus-o în atenția publicului.

Cum s-a pregătit Eva pentru rolul din „Tati part-time

După lansarea filmului „Tati part-time”, internauții s-au împărțit în două tabere, unii care au apreciat prestația Evei și alții care au criticat-o și i-au adresat cuvinte dure, care au dus la o reacție publică din partea lui Cătălin Măruță.

Andra a oferit un interviu pentru Ego.ro, în care a vorbit despre modul în care s-a pregătit fiica sa pentru rol. Cântăreața a subliniat că micuța ei adoră ceea ce face, astfel încât nu a simțit oboseală în timpul filmărilor. Mai mult, totul a fost cât se poate de natural pentru Eva, deoarece ea a crescut urmărindu-și părinții în timpul filmărilor.

„S-a filmat o lună și 10 zile. Nu știu ce să zic de partea grea pentru că ei îi place mult ce face! Ea a crescut văzându-ne pe noi filmând și a fost totul foarte natural! A descurs așa de frumos că nu s-a simțit greul!”, a subliniat artista.

catalin-maruta-si-andra-au-reactionat-dupa-ce-fiica-lor-a-fost-criticata-pentru-rolul-din-tati-part-time-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Andra Măruță încurajează toți tinerii să-și descopere și să-și urmeze talentele, îndemnându-i să asculte mereu inima, chiar dacă au parte de critici din partea celor din jur. Atunci când se gândește la proprii copii, vedeta subliniază că îi va susține necondiționat, indiferent de direcția pe care o vor alege în viață.

„Părinții mei au făcut un efort. Veneam la București de multe ori și era o cheltuială, mulți nu aveau. Acum toată lumea are telefon, este mult mai ușor, se filmează și totul a intrat pe Internet! E mult mai ușor și încurajez toți tinerii să facă asta dacă simt că au talent!

Nu ascultați de nimeni și nimic! Și mie mi s-au dat sfaturi, probabil, la un moment dat, cu privire la un lucru pe care să nu îl fac. Și eu am dat la rândul meu! Cel mai bine este să îți asculți inima, să te duci înainte!

Pe copiii mei îi iubesc, atât! Le ofer iubire și îi susțin în drumul lor, care este, nu contează! Dacă mâine decid că vor să facă cu totul altceva, noi suntem lângă ei! Acesta este rolul unui părinte!” a declarat Andra, conform sursei menționate anterior.

Eva a fost criticată aspru pentru rolul din comedia „Tati part-time”

Eva Măruță a primit un rol principal în comedia „Tati part-time”, care a avut premiera la începutul acestei luni. Debutul său în lumea filmului a generat o serie de critici în mediul online, cu mulți oameni convinși că obținerea rolului se datorează mai mult părinților săi celebri decât talentului său actoricesc.

Cătălin Măruță a citit comentariile și a decis să ia atitudine. Prezentatorul și-a susținut fiica și a pus la zid modul în care unele persoane s-au raportat la prestația copilei.

Sursă foto: Instagram „Tati part-time”

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton