; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Livia Taloi (Trasnitii   prima TV) 2

Cum s-a distrat Livia Taloi („Trăsniţii”) de ziua ei

25 February 2015

Actriţa Livia Taloi, cei care îi dă viaţă personajului Ema în sitcom-ul „Trăsniţii', de la Prima TV şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de colegii ei. Trăsniţii i-au pregătit Liviei un tort făcut de colegul Constantin Zamfirescu, alias Gogoaşe, pe care au fost puse trei dintre personajele pe care actriţa le va interpreta în acest sezon al serialului.

[Not a valid template]

„Livia este foarte pofticioasă şi aş fi vrut să-i fac tortul dintr-un strat de parizer şi un altul de cârnaţi de Pleşcoi, învelit cu şorici şi îmbibat cu ciorbă de burtă, ca să-i fac toate poftele. În cele din urmă, l-am făcut din amandină, iar pentru alegerea personajelor, am făcut şedinţă şi am căzut de acord asupra celebrelor Catwoman, Scufiţa Roşie şi Lara Croft. Şi pentru că trebuia să existe şi un element de spectacol, am ales să fac şi un porc la proţap', a povestit Constantin.

Pentru Livia surpriza dulce a fost una deosebită, fiind primul tort pe care colegul Zamfirescu îl face special pentru ea. „Eu ştiu că Gogoaşe este foarte talentat şi face nişte torturi senzaţionale, dar nu mă aşteptam să-mi facă mie unul. Au ales bine personajele. Sunt curioasă cine a avut ideea cu purcelul. Cu siguranţă a fost cineva care urmăreşte ce mănânc eu pe aici', a spus vedeta Prima TV.

Chiar dacă a fost sărbătorită de colegi, Livia nu a fost uitată de soţul ei, care i-a organizat o petrecere surpriză. Pe 22 februarie, ea a împlinit 35 de ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare