; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum s-a dezintegrat mariajul lui Clint Eastwood

10 September 2013

Potrivit revistei People, căsnicia legendarului actor cu fosta jurnalistă Dina Ruiz a luat sfârşit în iunie 2012, însă despărţirea a fost anunţată abia recent, iar acum detaliile despre separare devin cu adevărat spectaculoase.

În primul rând, se pare că starul a fost dezamăgit de ideea Dinei de a face reality show-ul Mrs. Eastwood and Company', în care apare atât fiica ei cu Clint, adică Morgan, cât şi fiica actorului din relaţia cu Frances Fisher, tânăra Francesca.

Eastwood (83 de ani) a apărut la rândul său de câteva ori în reality show şi a părut teribil de jenat, fiind faimos pentru reticenţa sa în faţa mass-media. Clint a fost furios. E incredibil de retras, iar ea i-a pus copiii la televizor. N-a fost un moment fericit', a povestit o sursă.

De aici şi până la despărţire nu a mai fost decât un pas, iar acum apar detalii despre noii parteneri ai celor doi. Astfel, Eastwood are o relaţie cu o anume Erica Fisher, care a fost căsătorită până anul trecut cu Scott Fisher, unul dintre cei mai buni prieteni ai Dinei Ruiz.

Mai mult, acum se pare că Dina şi Scott au la rândul lor o relaţie, iar această idilă ar fi iscat, potrivit People, pasiunea lui Clint pentru Erica: aceasta l-ar fi căutat pe actor pentru a-l întreba dacă ştie ceva despre o potenţială aventură a Dinei cu fostul său soţ, iar momentul a la Trădaţi în dragoste' a sfârşit prin a-i apropia!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare