; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum s-a decis Niculina Stoican să cânte folclor

02 March 2012

În cei 17 ani care au trecut de când a decis că vrea să calce pe urmele mamei sale, Niculina Stoican, prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine' de la Kanal D, a lansat nu mai puţin de 15 albume de muzică populară.

Niculina Stoican (41 de ani) cântă de când era mică, dar de-abia la vârsta de 24 de ani s-a hotărât să urmărească o carieră în muzica populară.

„Devenisem mamă (n.r. – Vlad, singurul copil al cântăreţei, a împlinit 18 ani vara trecută) şi îmi doream foarte mult să-mi găsesc drumul în viaţă, să fac ce-mi place. Până la vârsta respectivă, rătăcisem făcând tot felul de lucruri, având tot soiul de joburi care mă ajutau doar să trăiesc, dar care nu mă făceau să fiu împlinită', spune prezentatoarea de la Kanal D.

Educaţia primită acasă a contribuit la formarea ei ca artistă şi i-a conturat traseul din viaţă. Crescută la ţară, în comuna natală Balta, judeţul Mehedinţi, Niculina Stoican pune reuşita din carieră pe seama bunicilor.

„Toată viata mea a fost influenţată de felul în care m-au crescut şi le mulţumesc pentru dragostea şi grija lor. Am primit o educaţie bazată pe sentimente, pe dorinţa de a-mi păsa de ce se întâmplă în jurul meu'.

Aflaţi mai multe despre Niculina Stoican, dar şi despre Florin Busuioc, Dan Negru şi telenovelele pe care le va difuza Acasă anul acesta din revista TVSatelit care apare sâmbătă, 3 martie, pe piaţă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare