Homepage  / Vedete româneşti

Cum s-a afișat Radu Ștefan Bănică alături de noua iubită. Fotografia care a stârnit un val de reacții

Cum s-a afișat Radu Ștefan Bănică alături de noua iubită. Fotografia care a stârnit un val de reacții
14

de Ioana Maria,

Radu Ștefan Bănică a recunoscut că este într-o relație, după ce a postat pe Instagram prima poză cu iubita lui. Iată cine este tânăra blondă de care s-a îndrăgostit fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr.

Radu Ștefan Bănică, băiatul lui Ștefan Bănică jr și al Cameliei Constantinescu, și-a ținut departe de ochii curioșilor viața personală, punând în schimb în prim plan realizările sale pe plan profesional. A terminat actoria, joacă în mai multe spectacole de teatru, a lansat prima lui melodie, se numără printre jurații unei emisiuni de la TVR 1, dar e și antreprenor, pentru că și-a deschis o cafenea în București.

De curând, tatăl său l-a invitat pe scena concertelor de Crăciun organizate la Sala Palatului, unde au cântat împreună, spre deliciul publicului.

Radu Ștefan Bănică alături de tatăl său Ștefan Bănică Jr, la concertul de Crăciun 2023

În ceea ce privește viața personală, tânărul a păstrat mereu discreția, chiar și atunci când Cătălin Măruță a încercat să îl descoasă într-un interviu televizat, în emisiunea care îi poartă numele, la Pro TV.

Radu Ștefan Bănică, prima imagine alături de noua iubită

Lucrurile au luat însă o altă turnură de Anul Nou, când Radu Ștefan Bănică a postat pe Instagram, spre surprinderea fanilor – peste 66.000 de mii de persoane – prima fotografie cu iubita lui. Poartă amândoi haine negre și se sărută. Cu toate că nu i se vede chipul în fotografie, Radu Ștefan Bănică a etichetat-o în poză pe iubita sa. Astfel s-a aflat că tânăra de care s-a îndrăgostit este Ioana Văllimărescu, care a terminat studiile la Universitatea de Arte din Londra.

O prezență discretă pe rețelele de socializare, Ioana Văllimărescu este ilustratoarea unor cărți pentru copii.

Radu Ștefan Bănică și noua lui iubităIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„2024”, a fost mesajul postat de Radu Ștefan Bănică, în dreptul imaginii cu iubita sa, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. „La mulți ani și an nou fericit, frumoșilor!”, „Ah, ce frumos va stă! Vă puuuuuup pe 2024!”, „Cei mai frumoși!!!”, „Ce frumos vă stă”, sunt doar câteva dintre mesajele primite pe Instagram de Radu.

Ce notă a luat Radu Ștefan Bănică la licență

Radu Ștefan Bănică a urmat cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București și a obținut o notă foarte bună la examenul de licență. Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică a spus că a luat 9,20.

„Am învățat și mă bucur că am terminat facultatea pe o notă pozitivă, adică 9,20, dar pentru mine nu a contat nota, cât a contat cu ce am rămas. Și acum mă pregătesc pentru masterat în Actorie. Sunt 10 locuri pe țară, deci concurența e mare. Admiterea e în septembrie și sunt mai multe probe: monolog, moment artistic, cred că este și ceva de scris, încă nu știu, nu s-au afișat”, a declarat Radu Ștefan pentru playtech.ro.

Referitor la nota obținută, Radu Ștefan Bănică a mărturisit că ar fi putut să obțină o notă și mai bună. De asemenea, a precizat că părinții lui au fost mândri de el.

Aș fi putut să aprofundez și mai mult materia, au fost multe la mijloc. (…) Încă nu am primit diploma, o primesc peste un an de zile. A fost mândru și el și mama”, a mai mărturisit Radu Ștefan Bănică.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton