; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea mantea

Cum s-a adaptat băiețelul Andreei Mantea în Turcia. „La început era foarte supărat”

27 May 2019

Prezentatoarea emisiunii „Puterea dragostei' de la Kanal D, Andreea Mantea, a povestit în cadrul unui interviu cum s-a adaptat băiețelul ei, David, în Turcia, acolo unde vedeta s-a mutat pentru o perioadă de timp special pentru emisiunea de la Kanal D.

Andreea Mantea, prezentatoarea reality-show-ului „Puterea dragostei', de la Kanal D, explicat cum e viața la Istanbul, acolo unde se filmeaza emisiunea, dar a și povestit cum s-a adaptat fiul ei, David, în Turcia.

„Mă trezesc de dimineața, încerc să-l păcălesc pe David să-și ia toate tratamentele naturiste pe care i le ofer: vitamine, miere, sucuri naturale, smoothie-uri, tot felul de fructe, de legume și ducem așa o muncă asiduă de lămurire. Astfel începe fiecare dimineață…După care David pleacă la grădiniță, apoi îmi fac și eu rutina de dimineață, tot un fel de rețetă a sănătății, cu fel și fel de smoothie-uri și ceaiuri, fructe, legume. Dacă am timp merg să și alerg, dacă nu am timp, fug la muncă direct… După filmari, ori vine David la mine la muncă de la gradiniță, mă mai așteaptă puțin, iar după ce se termină filmările, plecăm la un loc de joacă, unde copiii fac tot felul de activități cu supraveghetori alături de ei', a declarat Andreea Mantea într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro.

Andreea Mantea, prezentatoarea reality-show-ului „Puterea dragostei', de la Kanal D, explicat cum e viața la Istanbul, acolo unde se filmeaza emisiunea, dar a și povestit cum s-a adaptat fiul ei, David, în Turcia. „Mă trezesc de dimineața, încerc să-l păcălesc pe David să-și ia toate tratamentele naturiste pe care i le ofer: vitamine, miere, sucuri naturale, smoothie-uri, tot felul de fructe, de legume și ducem așa o muncă asiduă de lămurire. Astfel începe fiecare dimineață… …După care David pleacă la grădiniță, apoi îmi fac și eu rutina de dimineață, tot un fel de rețetă a sănătății, cu fel și fel de smoothie-uri și ceaiuri, fructe, legume. Dacă am timp merg să și alerg, dacă nu am timp, fug la muncă direct… După filmari, ori vine David la mine la muncă de la gradiniță, mă mai așteaptă puțin, iar după ce se termină filmările, plecăm la un loc de joacă, unde copiii fac tot felul de activități cu supraveghetori alături de ei', a declarat Andreea Mantea într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro.

Despre modul în care s-a adaptat David în Turcia, prezentatoarea emisiunii „Puterea dragostei' a spus:

„În acest moment da, este foarte mulțumit, iar eu sunt liniștită cu gândul asta. La început era foarte supărat pentru că nu avea fetițe în clasă, erau doar băieței. A zis că vrea înapoi în România la colegele lui de la grădiniță. Și acum au venit două fetițe la ei în clasă, acum cred că sunt mai multe de fapt, starea lui s-a schimbat complet. Este fericit, abia așteapta să meargă la grădiniță, când se aude alarma ceasului dimineața, se ridică, se spală singur pe ochi, pe dinți, încearcă să se îmbrace singur, doar, doar plecăm mai repede la grădiniță. E fericit, a învățat și engleza, iar pe mine mă bucură asta foarte tare. E un program destul de încărcat, dar ne-am adaptat și facem față, în acest moment suntem pe plus de fericire'. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare