Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum reușește Iulia Albu să-și mențină silueta. Ce sfat are pentru tinerele care o urmăresc

Cum reușește Iulia Albu să-și mențină silueta. Ce sfat are pentru tinerele care o urmăresc
8

de Andra Stana,

Iulia Albu a împlinit anul acesta 41 de ani. Vedeta reușește să fie într-o formă fizică de invidiat: face mult sport și mănâncă sănătos. Ea este adepta vreunul regim strict, iar în tinerețe a fost complexată de faptul că era slabă.

„Poate și pentru că și cea mai mare parte a vieții mele am fost frustrată de faptul că eram mult prea slabă, am renunțat la a mai contoriza foarte strict câte kilograme am sau câte calorii mănânc. Am antrenor cu care merg la sală, am antrenor cu care merg să alerg, respectiv iubitul meu, și am cel mai bun antrenor – pe fiica mea, care are grijă mereu să mă alerge suficient pentru a pierde caloriile în plus.

Mi se pare nociv ca fetele să citească în revistă și să vadă la televizor că trebuie să aibă o anumită greutate sau să arate într-un anumit fel pentru a fi în linie cu celelalte persoane sau pentru a obține lucrurile mai ușor în viață.

De asemenea, nu sunt adepta regimurilor, deoarece, cu excepția situației în care sănătatea îți dictează asta, mi se pare total contraproductiv să vrei să fii mereu altcineva sau altfel decât ești”, a declarat Iulia Albu pentru VIVA!

Cum reușește Iulia Albu să-și mențină silueta. Secretele vedetei (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Iulia Albu are un sfat pentru tinerele care nu se simt bine în corpul lor.

„În primul rând că nimic nu arată mai rău decât un cearșaf într-o culoare incertă. Niciodată nu veți arăta mai bine dacă vă ascundeți formele sau dacă vă camuflați într-o nuanță nefericită și nici nu înțeleg de ce ar face cineva asta.

Corpul femeii trebuie sărbătorit în toate formele lui, iar orice femeie care este înarmată, cu ghilimelele de rigoare, cu un zâmbet poate fura câte inimi dorește ea. Ar fi plictisitor să arătăm toți la fel și ar fi îngrozitor să purtăm aceleași haine”, a mai spus vedeta.

Ce dietă ține Iulia Albu și ce refuză să mănânce. „Mi se pare ridicol”

Fosta soție a lui Mihai Albu mărturisește că refuză să mănânce zahăr mai mult de o dată pe săptămână. Așa cum duminica este dedicată dulciurilor, joia este pentru cartofii prăjiți. Albu a mai spus recent că are o alimentație sănătoasă.

„Nu mai mănânc zahăr. Ar fi foarte simplu să spun: Nu fac nimic, așa mă trezesc dimineața. Fac foarte mult sport, nu mai mănânc zahăr. Am o singură zi pe săptămână în care mănânc zahăr. Nu mai mănânc gluten și fac foarte multă muncă. O muncă dificilă și o muncă pe care toate femeile încearcă să o depună. Și mie îmi iese mai mult în anumite perioade decât în altele. Important este, oricât de ocupați am fi, să ne facem mereu puțin timp pentru noi.

Nu sunt o persoană care stă doar în saloane de frumusețe, pentru că muncesc foarte mult”, a dezvăluit Iulia Albu pentru impact.ro.

Fosta concurentă de la „Dancing on Ice” a dezvăluit că la înălțimea ei de 1,76 m are 60 de kilograme.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton