Homepage  / Vedete străine

Cum reușește Brad Pitt să țină semnele îmbătrânirii departe. Ar fi apelat la o procedură de 100.000 de lire sterline

Cum reușește Brad Pitt să țină semnele îmbătrânirii departe. Ar fi apelat la o procedură de 100.000 de lire sterline
9

de Cristina Țapu,

Brad Pitt, în vârstă de 60 de ani, pare să fi găsit elixirul tinereții veșnice.Actorul de la Hollywood are un ten impecabil, lipsit de riduri. Secretul nu este reprezentat de o dietă echilibrată sau de gene foarte bune, ci de intervențiile foarte reușite ale unui medic estetician iscusit.

Brad Pitt și-a făcut un lifting facial total care a costat aproape 100.000 de lire sterline

Deși nu există o declarație oficială privind faptul că Brad Pitt ar fi apelat la chirurgia estetică pentru a părea mai tânăr, o comparație între o fotografie de la un eveniment de pe covorul roșu din 2020 și una de la turneul de tenis de la Wimbledon, din vara trecută, evidentiază diferențele în aspectul actorului în vârstă de 60 de ani.

Dr. Jonny, un medic estetician de renume, consideră că aspectul lui Brad Pitt se datorează vizitelor regulate în cabinetul unui medic estetician foarte iscusit.

„Video-ul a devenit viral pentru că oamenilor nu le vine să creadă cât de bine arată la vârsta de 60 de ani. Dacă mă uit la pozele postate de mine, Brad chiar arată ca și când și-ar fi făcut un lifting al feței.
Schimbările sunt semnificative. Nu poți obține aceste rezultate prin metode non-chirurgicale”,
susține medicul. Conform acestuia, Brad Pitt ar fi apelat la un lifting complet al feței, procedură care poate ajunge și la 100.000 de lire sterline și în urma căreia pacienții se recuperează complet în aproximativ 2-3 luni.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Brad Pitt are o carieră impresionantă și un loc important în lumea cinematografiei

Brad Pitt a devenit cu adevărat o figură prominentă în anii ’90, cu apariții memorabile în producții precum „A River Runs Through It” (1992), care i-a adus o nominalizare la premiile Oscar. Cu toate acestea, a fost rolul din „Thelma & Louise” (1991) care l-a transformat într-o vedetă internațională, impresionând publicul cu farmecul său natural și talentul actoricesc.

Perioada anilor ’90 și începutul anilor 2000 au fost marcați de colaborări cu regizori de prestigiu precum David Fincher în „Seven” (1995) și „Fight Club” (1999). Interpretarea sa în „12 Monkeys” (1995) l-a adus pe Brad Pitt în atenția criticilor și a consolidat poziția pe care o are în industria filmului.

Oscarul pentru cel mai bun actor în rol secundar i-a revenit venit în 2020, pentru performanța sa în „Once Upon a Time in Hollywood” (2019).

Sursă foto: Hepta

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton