Homepage  / Vedete româneşti

Cum reușește Andreea Bălan să se mențină în formă. Nu are o dietă strictă. „Niciodată nu refuz o prăjitură bună”

Cum reușește Andreea Bălan să se mențină în formă. Nu are o dietă strictă. „Niciodată nu refuz o prăjitură bună”
17

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan arată incredibil, la cei 39 de ani ai ei. Artista are mare grijă de aspectul fizic, mai ales că este constant pe scenă, dar și pe micul ecran, fiind în juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Iată ce a declarat Andreea Bălan despre stilul ei de viață și despre rețeta sa pentru un fizic de invidiat.  

Andreea Bălan, despre dieta ei pentru o siluetă de invidiat 

Andreea Bălan are foarte mare grijă de felul în care arată. Artista este constant prezentă pe scenă, dar și la televizor. În plus, este și foarte activă pe rețelele sociale, așa că preferă să arate mereu ca scoasă dintr-o revistă. Deși are o siluetă de invidiat, Andreea Bălan nu urmează o dietă strictă. Ea își face plăcerile culinare, consumă chiar și zahăr, însă are grijă să compenseze prin sport.  

„Niciodată nu refuz o prăjitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată și… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de 3 ori pe săptămână), masaj (de 3 ori pe săptămână) + alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez”, a mărturisit Andreea Bălan pe Instagram, potrivit csid.ro. 

„Fac sport în fiecare zi, nu mănânc multe prăjeli, multe dulciuri, doar aşa de poftă”, explică artista. 

De peste 20 de ani, greutatea artistei a rămas în jur de 49-50 de kilograme. „Nu este vorba de a fi exigent în acest caz, cu tine însuți, este vorba de a avea disciplină, trebuie să ai o disciplină atât fizică cât și mentală, şi chiar dacă ai chef sau nu ai, trebuie să faci sport. Pentru mine contează asta, deoarece fac acele acrobaţii la concerte şi dacă nu fac o perioadă ne coordonăm mai greu”, a mai spus ea. 

Cum reușește Andreea Bălan să se mențină în formă. (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Andreea Bălan, despre cea mai dificilă parte din relația cu Victor Cornea 

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de aproximativ un an, iar povestea lor de dragoste evoluează cu pași repezi. Sportivul le-a cunoscut pe fiicele artistei, iar aceasta l-a întâlnit la rândul său pe băiețelul pe care Victor îl are dintr-o relație anterioară. Cu toate acestea, Andreea admite că amândurora le este greu din cauza proiectelor profesionale. Motivul? Victor Cornea este nevoit să lipsească mult de acasă din cauza turneelor. 

Așa este o relație cu un jucător de tenis profesionist care se află în Top 100 mondial. Fie nu lucrezi, nu ai job și-l însoțești peste tot, fie vă vedeți cum puteți. Eu îl însoțesc cam o săptămână pe lună, merg cu el la turnee, dar deseori se întâmplă să ne despărțim în aeroport. Un jucător de tenis profesionist joacă cam 40 de săptămâni pe an, iar el este acasă doar în luna decembrie. Ei joacă chiar și de sărbători, Paște, Crăciun și așa mai departe. Un artist se întoarce acasă după concerte, el nu se întoarce, asta este diferența. Oricum, dorul este mare. Este cea mai frumoasă perioadă din viața mea și este cea mai liniștită iubire pe care o trăiesc!”, a declarat Andreea Bălan pentru playtech.ro. 

Andreea Balan 4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 17

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton