Homepage  / Vedete româneşti

Cum reușește Alexia Eram să se mențină în formă, deși nu are o dietă strictă: „Am avut perioade în care mă cântăream nonstop”

Cum reușește Alexia Eram să se mențină în formă, deși nu are o dietă strictă: „Am avut perioade în care mă cântăream nonstop”
9

de Cristina Țapu,

Alexia Eram, în vârstă de 23 de ani, are un program foarte încărcat, însă întotdeauna găsește timp pentru sala de sport. Cum reușește să se mențină în formă fiica Andreei Esca. Alexia recunoaște că nu este adepta dietelor extreme și că respectă cu strictețe anumite reguli.

Cum reușește Alexia Eram să se mențină în formă, deși nu are o dietă strictă

În zilele de weekend, partenera lui Mario Fresh se dedă plăcerilor gastronomice fără rezerve, savurând tot ce își dorește. Cu toate acestea, în restul timpului, Alexia Eram adoptă un regim alimentar echilibrat, evitând excesele. Fiica Andreei Esca recunoaște că ocolește cântarul, după o perioadă în care obișnuia să se cântărească zilnic.

„Am avut perioade când mă cântăream nonstop, dar am încetat să fac asta, pentru că cred că este mai important să îți placă cum arăți în oglindă. Poți să ai același număr de kilograme, dar corpul tău să arate altfel, așa că încerc să mă cântăresc o dată pe săptămână„, a explicat fiica Andreei Esca.

Alexia Eram și Mario Fresh, ipostaze tandre în Bali  (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Alexia Eram nu este adepta dietelor stricte. Din contră! Mănâncă de trei ori pe zi, iar gustările nu lipsesc din meniul ei. Desigur, orele petrecute la sala de sport sunt prioritare în programul său, indiferent de cât de aglomerat ar fi acesta.

„Nu mănânc doar o dată pe zi. Mănânc chiar de trei ori pe zi și două gustări. Am perioade când mănânc mai mult, perioade când mănânc mai puțin. În general mănânc destul de echilibrat. În weekend, spre exemplu, mănânc cam ce vreau. Acum nu pot să zic că am slăbit sau ceva, pur și simplu m-am menținut. Aș vrea, poate, să mai slăbesc așa un kilogram. Dar fac foarte mult sport. De fapt, asta este chestia, că îmi permit să mănânc așa mai mult cam două zile pe săptămână, pentru că încerc să merg în fiecare zi la sport„, a dezvăluit Alexia Eram pentru Ego.ro.

Alexia Eram este creatoare de conținut și lucrează la revista mamei sale

Alexia Eram, în vârstă de 23 de ani, este fiica Andreei Esca și una dintre cele mai prezente persoane publice pe Instagram. Alexia Eram este creatoare de conținut și are o personalitate jovială, fiind foarte muncitoare.

La doar 23 de ani, ea a reușit să-și cumpere din banii proprii mașina la care visa. În plus, ea încasează un salariu de 2.500 de euro lunar pentru munca pe care o depune în redacția revistei deținute de către mama sa, A List Magazine.

Pe lângă activitatea de creator de conținut, Alexia lucrează și la revista mamei sale, unde câștigă un salariu lunar de 2.500 de euro. A List Magazine este o publicație gratuită, distribuită în locații precum cafenele, restaurante, saloane de înfrumusețare, clinici sau săli de sport.

„Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. (…) Eu am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină. Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo. Eu lucrez de acolo, pentru că am toate actele acolo ș.a.m.d., poze, studio. Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing. Mi-a plăcut foarte mult și când am lucrat pe paginile de shopping. Poate în viitor o să îmi fac și eu o pagină despre ceva în revistele fizice. Îmi place foarte mult, dar jobul meu principal este cel de content creator”, a povestit Alexia Eram, în cadrul unui podcast.

Sursă foto: Instagram Alexia Eram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton