Homepage  / Vedete româneşti

Cum reacționează Neti Sandu atunci când este oprită pe stradă de fani: „Eu nu aș avea curaj să fac asta!”

Cum reacționează Neti Sandu atunci când este oprită pe stradă de fani: „Eu nu aș avea curaj să fac asta!”
20

de Cristina Țapu,

Neti Sandu este emblema rubricii horoscop de la Pro TV, fiind o prezență captivantă pe micile ecrane. Fanii abia așteaptă să audă noutățile despre zodii de la ea, astfel că uneori o opresc pe stradă pentru a afla ce spun astrele. Iată cum reacționează vedeta atunci când este abordată de către admiratori!

Cum reacționează Neti Sandu atunci când este oprită pe stradă de fani

Neti Sandu este una dintre cele mai apreciate vedete ale trustului Pro TV, așadar nu este de mirare că fanii o opresc pe stradă pentru a se fotografia alături de ea. Unii dintre ei, cei mai îndrăzneți, o întreabă despre aspre și îi cer să le spună mici informații care țin de semnul lor zodiacal, a povestit Neti Sandu, potrivit Ego.ro.

„Da, tot timpul! Indiferent că mănânc, că alerg, să stau pe loc, că sunt singură sau că sunt cu lume! Nu au nicio treabă! Eu nu aș avea curaj niciodată să fac asta. Dacă mănânc, le spun că nu pot să fac atunci poză cu ei, că sunt cu cineva la masă. Îmi zic: Bine, vă așteptăm!

Care este numele din buletin al lui Neti Sandu  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Ulterior, dacă mă găsesc în magazine, le zic da, dar în general fac poză în dreptul unui perete gol ca să nu fac reclamă. Nu îi refuz! Trebuie să le zic ceva scurt. (n.r. despre horoscop) Ei nu au nevoie să le explic ceva complicat! M-am învățat. Trebuie să zic că o să fie bine și gata!”, a declarat Neti Sandu atunci când a fost întrebată dacă este abordată de fani atunci când se află pe stradă.

Neti Sandu colaborează cu Pro TV încă din anul 1995

Neti Sandu, realizatoarea rubricii Horoscop din cadrul Știrilor PRO TV a început să învețe astrologia din 1990, iar peste trei ani a fost angajată să prezinte horoscopul la PRO FM, apoi la PRO TV. Vedeta a apărut pe sticlă pentru prima oară în 1995 și a reușit să își construiască un nume printre astrologii din țară. Totuși, puțini sunt cei care știu că „Neti” nu este numele ei real. Vedeta a dezvăluit că prenumele ei din buletin este Aneta. 

Neti Sandu a dezvăluit că cel care nu a lăsat-o să se prezinte la televizor cu numele ei din buletin a fost Florin Călinescu. Acesta nu a dorit să îi spună „Sandu Aneta”, iar de atunci totul e istorie pentru că toată lumea o strigă Neti.

„De când am venit la Pro TV, Florin Călinescu a zis: „Să îți zicem Neti! Nu îți zicem Sandu Aneta, așa cum te cheamă. Aici e altfel!”. Am rămas cu Neti Sandu. 

Nu mi-am zis eu așa. Pentru numele de scenă, da. (n.r. Florin Călinescu este cel care a numit-o așa prima oară la Pro TV) Așa se nasc toate! Da, Neti este un apelativ, numele mic. Este frumos, îmi place!” a povestit prezentatoarea, conform aceleiași surse.

Sursă foto: Instagram Neti Sandu – Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton