; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Katy perry orlando bloom

Cum plănuiesc Katy Perry și Orlando Bloom să aibă o nuntă „perfectă”

02 April 2019
 
 Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit de Valentine’s Day și se bucură de o frumoasă etapă în relația lor. Se pare că cei doi nu stau foarte mult pe gânduri și deja au înceăut planurile pentru ziua cea mare. 

 
O sursă a declarat pentru publicația E! News că Orlando și Katy au început să se gândească la cum va fi nunta, însă nu au luat până acum nicio decizie.

„Cei doi vor să fie siguri că vor alege ceva ce va fi perfect pentru ei ca pereche', a declarat sursa.

Acest lucru este de înțeles, deoarece atât Katy Perry, cât și Orlando Bloom au fost căsătoriți înainte și au avut nunți complet diferite ca stil. Artista a fost căsătorit cu Russel Brand, în timp ce Orlando Bloom a fost căsătorit cu modelul Miranda Kerr, cu care are împreună și un fiu.

Sursa a precizat că „Orlando nu își dorește nimic mare și impresionant', așadar Katy nu va sosi probabil pe un elefant, așa cum a făcut la prima sa nuntă. Totodată, se pare că cei doi au ales să angajeze un wedding planner pentru a fi ajutați.

 

Cu toate acestea, această persoană nu se va ocupa de absolut orice, deoarece Katy Perry „are câteva idei cool'. Potrivit sursei citate de E!News, cei doi și-ar dori o nuntă la care „prietenii și familia se pot distra împreună'.

Katy Perry și Orlando Bloom au făcut între timp încă un pas iportant în relația lor. Cei doi s-au mutat oficial împreună, chiar după logodnă. „Ea pregătea noua locuință de câteva luni și a fost gata chiar în perioada în care s-au logodit. S-a potrivit perfect și ei iubesc această perioadă din viața lor.'

Se pare că această mutare este una definitivă, deoarece Orlado Bloom a scos la vânzare locuința de 8.9 milioane de dolari din Los Angeles, California.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare