; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cove si adela

Cum petrec Adela şi Cove Ziua Naţională şi Ziua Pro TV-ului

29 November 2019

De 1 Decembrie Adela şi Cove vor prezenta în direct o ediţie specială a emisiunii lor „Vorbeşte lumea' de la ora 14.00, iar ulterior vor sărbători 24 de ani de la lansarea Pro TV-ului.

 

Ce vom vedea în ediţia specială „Vorbeşte lumea' 1 Decembrie?

 

Adela: Este o zi specială pentru toți românii și cu siguranță va fi încărcată de emoție. 1 decembrie este dublu motiv de mândrie și veselie, vom cânta și vom dansa cu unii dintre cei mai importanți artiști ai momentului. Vom fi în direct 2 ore, de la ora 14.00 până la 16.00, iar pentru această ediție specială, întreaga echipă de la Vorbeste lumea muncește enorm și sunt foarte atenți la toate materialele special pregătite pentru această zi.  

 

Cove: Vă invit pe toți, cu mic cu mare, să petrecem și să sărbătorim împreună această zi. Vom face cunoștință cu oameni deosebiți, cu povești speciale, care își vor deschide sufletul și ne vor arăta partea lor umană, normală, așa cum nu au mai făcut-o vreodată. Cei care au îndrăznit să fie lideri sunt eroi. Au încercat, s-au luptat, au îndrăznit să iasă din anonimat și au reușit șă facă lucruri mari pentru comunitățile din care fac parte. Cu alte cuvinte, vom sărbători spiritul de luptător, momentele speciale care le-au schimbat viața și bucuria de a merge mai departe. 

 

Ce invitaţi vor veni în platou? 

 

Adela: N-aș vrea să vă dezvălui surprizele pregătite de către colegii mei, dar vă asigur că nu va fi o ediție de ratat. 

 

Cove: V-am spus eu că Adela este mai zgârcită de fel ☺. Dar eu o să vă dau, totuși, niște informații. O să avem un interviu special cu Andreea Bădală, designerul român care le îmbracă pe Beyonce, Lady Gaga, Miley Cirus sau Ariana Grande. Vom mai afla povestea lui Cristian Roman, taximetristul din „Taxiul cu bomboane', care are destinații speciale: spitalele de pediatrie și școlile cu nevoi speciale. Și am stat de vorbă cu Inna, artistul român cu cea mai mare ascensiune pe plan internațional, care ne va spune lucruri mai puțin cunoscute despre ea. Astea sunt doar 3 exemple, avem pregătite multe surprize!

 

Voi cum veţi petrece de 1 Decembrie?

 

Adela: Vom sărbători prin muncă ☺. Dimineața o să le-o dedic băieților mei, iar după-amiază voi fi în platoul Vorbește lumea. Pe seară, o să respect una dintre tradițiile din familia noastră: o să ne strângem cu toții și o să mâncăm sarmale gătite de cumnata mea, țuică fiartă și mămăliguță. Am în plan o sărbătoare în familie atât acasă, cât și la muncă! 

 

Cove: Cel mai probabil voi merge cu băieții mei sa vadă parada militară. Apoi iau drumul către platou, unde de la ora 14.00 până la 16.00 vom fi în direct și vom depăna amintiri. Seara, voi petrece alături de toți colegii mei cei 24 de ani de la lansarea Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare