; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum o vor numi Meghan Markle și Prințul Harry pe fiica lor

Cum o vor numi Meghan Markle și Prințul Harry pe fiica lor

13 May 2021

Sunt 2 luni de când ducii de Sussex, prințul Harry și Meghan Markle, au anunțat că așteaptă al doilea copil, care va fi o fetiță.

În cadrul interviului cu Oprah Winfrey, pe care l-au acordat la începutul lunii martie, cei doi au dezvăluit că vor avea și o fetiță, după ce Meghan Markle a pierdut o sarcină în vara lui 2020. 

Tot atunci, Harry și Meghan Markle au adus în discuție motivul pentru care au hotărât să nu mai fie atât de apropiați de membrii familiei regale, conform USA Today. Discuțiile au adus acuzații de rasism la adresa familiei regale, motiv pentru care aceștia s-au distanțat și și-au pierdut încrederea în Harry. 

Ce nume sunt „favorite' de prințul Harry și Meghan Markle

De când s-a aflat că ducii de Sussex vor avea o fetiță, la casa de pariuri, Landbrokes, cel mai votat nume a fost Philippa. În ciuda disputelor pe care Harry și Meghan le-au avut cu familia regală, este posibil să își numească fiica dupa prințul Philip, conform People.

Alte nume care au strâns multe voturi sunt Diana, după mama prințului Harry și Elizabeth, după bunica prințului, Regina Elisabeta. Altă opțiune ar fi ca Diana să fie al doilea nume, astfel cei doi ar aduce un omagiu mamei prințului Harry într-un mod mai subtil, la fel cum Archie, fiul lor, are al doilea nume Harrison, derivat din numele tatălui său, potrivit Today.

Alexandra este un alt nume foarte votat de admiratorii celor doi. Voturile se bazează pe faptul că ducii de Sussex vor alege un nume de fată care să înceapă tot cu litera A, la fel ca numele fiului lor, Archie. Alt posibil nume pe care îl va avea fetița lor este Allegra. Alegerea este justificată de faptul că prințesa Diana a ales acest nume în cazul în care va avea o fetiță.

Chiar dacă prințul Harry și Meghan nu vor alege să își numească fiica dupa bunicul lui Harry, prințul Philip, el este deja onorat de către alți membrii ai familiei regale. Prințesa Eugenie și Zara Tindall, fiind verișoarele prințului Harry, le-au oferit fiilor săi al doilea nume după prințul Philip, înainte de moartea sa.

Ce nume de familie va primi fetița?

Având în vedere că fratele fetiței poartă numele de Mountbatten-Windsor și ea va avea același nume de familie, potrivit Today. Regina Elisabeta a decis ca cei care se vor naște și nu vor avea titluri precum Alteța Regală și femeile, vor primi numele de Mountbatten-Windsor.

Când va naște ducesa Meghan?

Ducii de Sussex așteaptă ca fetița să vină pe lume la începutul verii și va fi primul bebeluș din familia regală ce se va naște în America, conform Page Six.

 

articol scris de Georgiana Dogaru 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare