Homepage  / Vedete româneşti

Cum o răsfață Puya pe soția lui. Melinda a spus ce cadouri primește de la artist

Cum o răsfață Puya pe soția lui. Melinda a spus ce cadouri primește de la artist
13

de Roxana Mirea,

Melinda și Puya sunt căsătoriți de mai bine de 12 ani și au trei fete, pe Melisa, Iuliana și Natalia. Odată cu participarea celor doi la America Express, fanii au putut s-o cunoască pe Melinda, dar au văzut și o altă față a lui Puya. Recent, Melinda a spus cum o răsfață Puya și ce cadouri îi face. 

Ce cadouri primește Melinda de la Puya 

Fanii au avut ocazia să vadă și o altă față a lui Puya, atunci când el a participat la America Express alături de soția lui Melinda. Cei doi au câștigat simpatia publicului și mulți au admirat conexiunea puternică dintre ei.  

Recent, Melinda a dezvăluit ce cadouri obișnuiește să îi facă Puya. Artistul îi cumpără bijuterii soției sale, că știe cât de mult îi plac.  

„Îmi cumpăr bijuterii, dar, de obicei, le primesc cadou de la Dragoș. Îmi cumpără bijuterii, în loc să-mi cumpere altceva. Este mai ok. Dar îmi și cumpăr singură”, a mărturisit Melinda pentru ego.ro.  

De asemenea, soția lui Puya a vorbit și despre rolul de mamă și care sunt provocările pe care le întâmpină de când cele trei fete au crescut. 

Fetele au dat iama la machiaje. Le-au distrus pe toate, ca să zic așa. La bijuterii au încercat puțin, încă nu prea le place, sunt mici, dar la machiaje nu sunt mici. 

La 13 ani deja cam vrei să faci ceva. Am noroc că cea mare nu vrea să se machieze. Din punctul meu de vedere, niciuna nu are nevoie de machiaj, dar mai încearcă ele pe acasă așa. Cea mijlocie se dă cu negru pe la ochi așa mereu”, a mai declarat soția lui Puya. 

Reacția lui Puya după ce o tânără s-a urcat pe scenă să danseze cu elIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Puya, despre importanța Melindei în viața lui 

Puya a fost invitat în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, unde a dezvăluit cât de mult înseamnă Melinda pentru el.  

Este alături de mine, mă iubește, sper. (…) Am putut să clădesc o familie. Mereu am suferit, că na… în lumea asta artistică întâlnești foarte multe femei, fete, dar foarte greu îți faci relații, că ai și un stil de viață pe care îl ai și nici nu știi dacă respectiva te place că ești tu cine ești sau te place pe bune. Am avut norocul să găsesc o fată care nu-mi prea asculta muzica mult și m-a plăcut așa cum sunt, că na… fiecare cu bune și cu rele. Am reușit să facem o familie și să am un scop, în sensul că: „Băi, mă duc acasă, mă așteaptă cineva și acum, eu trebuie să fac ceva cu banii ăștia pe care i-am câștigat. Nu mai trebuie să mă duc eu să fac pe nebunul, cu mașini, haine, să impresionez.” A fost pentru prima oară, după mult timp, când am reușit să fac o casă din banii pe care îi câștigam. Asta mi-a dat curaj și am simțit că nu mai lucram ca să fiu în top sau ca să mă afirm. Lucram pentru familia mea. Eram mult mai relaxat. Știam că mă întorc acasă, la ceva”, a mărturisit Puya.   

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton