; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gina pistol smiley

Cum o cheamă pe fetița Ginei Pistol și a lui Smiley

16 March 2021

Gina Pistol a dezvăluit cum o cheamă pe fetița ei și a lui Smiley. Micuța, care s-a născut pe data de 9 martie, a primit un nume care nu a fost deloc vehiculat până acum, când proaspăta mămică l-a dezvăluit. 

Pe fetița celor doi o cheamă Josephine Ana Maria, ultimul fiind numele de familie. Gina a făcut mult așteptatul anunț, printr-o postare pe contul ei de Instagram, alături de o fotografie a unei ecografii 4D, de pe vremea când micuța se afla încă în burtica mamei. 

 

Care e semnificația numelui Josephine

Josephine vine din limba ebraică și înseamnă “Yahweh (Dumnezeu) va răsplăti”.  Este forma feminină a numelui de sex masculin Joseph (Joseph) – forma franceză a numelui Iosif, care vine de la ebraicul Yosef, adică “Yahweh va răsplăti”.

În Biblie, Iosif este tatăl vitreg al lui Iisus și soțul Fecioarei Maria. Tot în Sfânta Scriptură este consemnat faptul că Iosif era un evreu bogat, care l-a dat pe Iisus jos de pe cruce și l-a înmormântat. Mai departe, legenda spune că același Iosif, adică Sfântul Iosif din Arimateea ar fi dus Sfântul Graal în Marea Britanie.

În filmarea prin care anunțau că vor fi părinți, Gina Pistol si Smiley glumeau si spuneau că îi vor pune numele Regina. „Vrem să numim fetița… merge foarte bine cu Maria – ReGina’, zicea vedeta pe atunci, spunând că e gluma ei preferată. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare