Homepage  / Vedete româneşti

Cum le educă Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru pe fetele lor. „De mică trebuie să o învățăm”

Cum le educă Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru pe fetele lor. „De mică trebuie să o învățăm”
11

de Roxana Mirea,

Vladimir Drăghia este acum un bărbat împlinit pe toate planurile. Are o carieră de succes, dar și o viață personală împlinită. El este căsătorit cu Alice Cavaleru și împreună au două fetițe. Recent, el a vorbit despre viața de tătic și despre modul în care el și soția lui încearcă să le educe pe fete.  

Vladimir Drăghia, despre cum își educă fetele 

Vladimir Drăghia este un tată dedicat și implicat. Acesta își adoră fetițele, iar el și soția lui, Alice Cavaleru, încearcă să le insufle valori puternice. Din acest motiv, Vladimir Drăghia nu își dorește ca fiicele lui să se mândrească cu el și cu realizările sale. Actorul vrea ca fiicele lui să se mândrească în viață cu propriile realizări. 

Încercăm să umblăm la mândrie, să nu fie prea mândră. Dacă e să fie mândră cu ceva, să fie cu ce a făcut cea, nu cu ce face taică-su. De mică trebuie să o învățăm. Adică să se mândrească cu ce face ea, nu cu ce fac eu. Dacă i-aș permite să se mândrească cu ce face taică-su, cumva ar trebui să-mi asum și dacă fac eu vreo tâmpenie, ar trebui să-i fie ei rușine. Motiv pentru care nu o să-i dau nici oportunitatea să se bucure de ce fac eu bun, nici nu o să o încarc cu eventuale tâmpenii pe care le voi face pe viitor. N-ai de unde să știi niciodată. Suntem oameni, ni se mai pot întâmpla tot felul de tâmpenii. Sper să nu se întâmple, dar nu aș fi la prima”, a declarat Vladimir Drăghia pentru EGO.ro. 

Singura ocazie în care i-a arătat Zorei cu ce se ocupă cu adevărat a fost acum doi ani, când a luat-o cu el la teatru, să vadă un spectacol cu el. Alegra este încă prea mică să înțeleagă lucruri de acest fel. 

Am luat-o o dată la teatru, dar era acum aproape doi ani. La o piesă pe care nu cred că a înțeles-o. Poate o iau la teatru peste câteva luni, când cred că o să fie mai dispusă să înțeleagă ce se întâmplă acolo”, a mai spus Vladimir Drăghia. 

Vladimir Draghia, impreuna cu sotia lui si cele doua fiice (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Vladimir Drăghia: „Noi nu avem televiziune prin cablu” 

Pe de altă parte, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au decis ca fiicele lor să nu petreacă timp în fața unui televizor. Ei nu au nici măcar televiziune prin cablu acasă. 

Ca să fiu extrem de sincer. Noi nu avem televiziune prin cablu acasă. Momentele în care vrem să ne uităm la seriale, sunt momente în care alegem noi să ne uităm. De obicei ne uităm la televizor când copiii dorm sau când nu sunt acasă. Ea nu prea are timp ca să se uite și dacă are, să zicem că îi dăm 20 de minute pe zi, atunci preferă să se uite la desene animate. Așa că nu o să o oblig niciodată să se uite la taică-su, care cine știe ce zice pe acolo, în loc să se uite la desene. Are timp”, a mai povestit actorul. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton