Homepage  / Vedete româneşti

Cum l-a susținut Adela Popescu pe Radu Vâlcan, la gala Premiilor TVmania 2023. Cum a reacționat în timpul discursului susținut de soțul ei

Cum l-a susținut Adela Popescu pe Radu Vâlcan, la gala Premiilor TVmania 2023. Cum a reacționat în timpul discursului susținut de soțul ei
15

de Roxana Mirea,

Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost prezenți la gala Premiilor TVmania 2023, eveniment special ce a avut loc aseară, 14 noiembrie. Radu a urcat pe scenă pentru a ridica premiul pentru „Cel mai bun reality-show matrimonial”, iar momentul a fost presărat și cu oarecare emoții. Iată cum l-a susținut Adela Popescu pe soțul ei.  

Radu Vâlcan, susținut de Adela Popescu, la Premiile TVmania 2023 

Cea de-a 22-a ediție a galei „Premiile TVmania” și-a desemnat câștigătorii marți, 14 noiembrie, în cadrul unei gale festive prezentate de gazda noastră tradițională, actorul Marius Florea Vizante, la Hotelul Sheraton din București. 

Radu Vâlcan a venit la evenimentul special alături de frumoasa lui soție, Adela Popescu. Radu a urcat pe scenă pentru a ridica premiul pentru „Cel mai bun reality-show matrimonial”, pe care l-a câștigat emisiunea lui de la Antena 1, „Temptation Island – Insula iubirii”. Oarecum, emoțiile l-au acaparat când a trebuit să țină discursul de mulțumire, însă soția lui l-a susținut din public.

V-aș ruga la orice zic, să râdeți, să mă aplaudați pentru că altfel m-aș face de râș și m-aș umple de rușine. Orice zic, să râdeți, vă rog”, a spus Radu Vâlcan, pe scenă. 

Imediat după, din mulțime, a răsunat râsetul Adelei Popescu, lucru pe care soțul ei l-a remarcat. „Iubire…”, a spus acesta.  

Radu Vâlcan, susținut de Adela Popescu, la Premiile TVmania 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Îmi spunea Adela puțin mai devreme: „Vezi că suntem la Premiile TVmania, să nu zici altceva” pentru că iau atât de puține premii, încât na… Îmi aduc aminte de prima, și cred că ultima dată, când am fost pe scena Premiilor TVmania, a fost pentru cel mai sexy star TV. Puteți să râdeți. Mă bucur că nu mai este acea categorie. S-a scos chiar de atunci, cred”, a continuat Radu.  

În continuare, Radu Vâlcan a mulțumit pentru premiul pe care emisiunea lui l-a obținut, la Premiile TVmania 2023.  

Mă bucur foarte mult pentru acest premiu. Emisiunea asta merita acest premiu. Cum zicea Seleși mai devreme, oamenii din spatele camerelor merită aceste premii. Și le mulțumesc foarte mult și celor care au votat”, a mai declarat el.

Pe tot parcursul discursului, Adela Popescu a privit cu admirație și mândrie spre soțul ei. Desigur, ea a și filmat momentul și a râs la fiecare glumiță.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton