Homepage  / Vedete străine

Cum l-a schimbat Jennifer Lopez pe Ben Affleck. „Sunt persoane foarte diferite”

Cum l-a schimbat Jennifer Lopez pe Ben Affleck. „Sunt persoane foarte diferite”
12

de Roxana Mirea,

Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck a ajuns, oficial, la final. Artista a cerut divorțul de Ben Affleck după doi ani de căsnicie. Jennifer Lopez l-a ajutat pe Ben Affleck să devină din nou un „familist”. În plus, o sursă a dezvăluit că sunt două persoane foate diferite, motiv pentru care relația lor nu avea cum să funcționeze.  

Jennifer Lopez l-a ajutat pe Ben Affleck să devină familist 

Căsătoria dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck l-a ajutat pe acesta „să redevină un familist”, spune o sursă apropiată celor doi pentru People. Lopez, în vârstă de 55 de ani, a depus actele de divorț, săptămâna aceasta, fix în ziua în care ea și actorul împlineau doi ani de la nunta lor din Georgia, iar o sursă spune că relația lor a prioritizat întotdeauna familia. 

„Familia este foarte importantă pentru amândoi, iar împreună au fost oameni de familie – iar legătura nu se termină”, spune sursa despre familia lor.  

Lopez îi are pe gemenii Max și Emme, în vârstă de 16 ani, cu fostul soț Marc Anthony, în timp ce Ben Affleck are trei copii cu fosta soție Jennifer Garner: Violet, în vârstă de 18 ani, Seraphina, în vârstă de 15 ani, și Samuel, în vârstă de 12 ani.  

Sunt persoane foarte diferite”, adaugă sursa despre Affleck și Lopez. „Ea adoră să fie o persoană publică și vrea să iasă în oraș, iar el este mai mult un introvertit și este fericit să stea acasă.” 

Affleck și Garner, în vârstă de 52 de ani, au fost văzuți marți întorcându-se împreună la Los Angeles, după ce au dus-o pe Violet la colegiul de la Universitatea Yale din New Haven, Connecticut, cu câteva ore înainte ca Lopez să ceară divorțul. Foștii soți, despre care sursa spune că se află „într-o situație bună” în ceea ce privește eforturile lor de a fi părinți, au fost văzuți părăsind aeroportul împreună într-o mașină. 

Ben Affleck a fost văzut pentru prima dată de la cererea de divorț a lui Lopez când a ieșit fără verighetă în drum spre o clădire de birouri din L.A. pe 20 august. 

Jennifer Lopez a depus cererea de divorț la Los Angeles County Superior Court fără avocat și a indicat data separării cuplului ca fiind 26 aprilie – când a fost fotografiată petrecându-și timpul singură în New York City. Affleck a fost văzut petrecând timp în aceeași clădire de birouri în ultimele săptămâni, în timp ce el și Lopez au petrecut o mare parte din vară pe coaste opuse. 

O altă sursă a declarat pentru People pe 21 august că Ben Affleck „nu a arătat niciun niciun interes în a face mariajul lor să funcționeze” în ultimele luni. „S-a ajuns la punctul în care [Lopez] trebuie doar să aibă grijă de ea însăși”, a adăugat sursa. 

The Flash Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Istoria poveștii de dragoste dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck 

Jennifer Lopez și Ben Affleck au o poveste de dragoste foarte interesantă. În anul 2003, au fost pe punctul de a se căsători, însă s-au despărțit cu 3 zile înainte de nuntă. 

După o relație intens mediatizată între 2002 și 2004, Lopez și Affleck și-au reluat legătura în 2021 și s-au căsătorit în anul următor. La ceremonia lor din Georgia, din august 2022, au fost prezenți membrii familiilor lor: Max și Emme, gemenii lui Lopez cu fostul soț Marc Anthony, și Violet, Seraphina și Samuel, copiii lui Affleck cu fosta soție Jennifer Garner. Deși au încercat ca relația lor să depășească dificultățile care au ieșit în cale, iată că cei doi soți nu au găsit o soluție și au ajuns, de comun acord, la decizia că cea mai bună variantă este divorțul. 

sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton