Homepage  / Vedete româneşti

Cum l-a cucerit Anamaria Prodan pe Roland Gavril. Sportivul a făcut dezvăluiri despre începutul poveștii lor: „Îmi plac oamenii puternici”

Cum l-a cucerit Anamaria Prodan pe Roland Gavril. Sportivul a făcut dezvăluiri despre începutul poveștii lor: „Îmi plac oamenii puternici”
11

de Cristina Țapu,

Anamaria Prodan și Roland Gavril formează un cuplu de câteva, iar împreună au planuri mari de viitor. Sportivul a dezvăluit cum a debutat povestea lor de dragoste și care au fost trăsăturile care le-au atras cel mai mult la Anamaria.

Cum l-a cucerit Anamaria Prodan pe Roland Gavril

Roland Gavril nu s-a sfiit să ofere declarații despre iubita sa. Atunci când a fost întrebat care au fost caracteristicile care l-au cucerit, Roland a avut un răspuns complex. În primul rând, sportivul este impresionat de determinarea Anei și de curajul de care dă dovadă, indiferent de situație.

„Ce știam de Ana? Știam că este o femeie puternică, o femeie care lucrează în box, pardon, în fotbal, că este o impresară de succes în fotbalul românesc. Familistă. Puternică. Știam destule despre ea.

Ce diferență de vârstă există între Anamaria Prodan și iubitul ei, Ronald Gavril  (12)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Mie îmi plac oamenii puternici în general. Și îmi place să mă înconjor de oameni puternici. Cum este Ana, că este puternică, este exact ce îmi doream eu. Tocmai să mă înconjor de oameni puternici”, a declarat sportivul, conform Ego.ro.

Anamaria Prodan și Roland Gavril au planuri mari pentru viitor și intenționează să organizeze o gală de box în România. Până în prezent, aceasta este doar o idee a lor și nu au făcut pașii necesării concretizării ei.

Cum s-au cunoscut Anamaria Prodan și Roland Gavril

Adrian Pescariu a povestit că Anamaria Prodan și Roland Gavril s-au cunoscut la o masă de Crăciun, iar atracția dintre ei a fost de neegalat. Povestea lor a debutat la scurt timp după, iar impresara radiază de fericire și se simte răsfățată de către noul ei partener de viață.

„Ana este foarte fericită și liniștită în acest moment. Are planuri mai mari decât atât pentru viitor. Totul între ei a fost inopinat. Ei s-au cunoscut la masa de Crăciun. El este foarte atent și grijuliu cu ea. Boxerii sunt mai rigizi, dar el face niște gesturi rare. Urmează și el foarte curând să vină în România. Vor participa împreună la niște evenimente și s-ar putea ca el să stea mai mult, va sta cu Ana bineînțeles. Ronald are o carieră fabuloasă în America. Ana se bucură de moment”, a povestit Adrian Pescariu, conform celor de la Wowbiz.

Roland Gavril are o carieră impresionantă în lumea boxului

Ronald Gavril, originar din Bacău, s-a stabilit în America începând din 2011. A luat această hotărâre pentru a-și dezvolta cariera în boxul profesionist și s-a dovedit că a fost o alegere corectă.

Ronald Gavril, boxerul în vârstă de 37 de ani originar din Bacău, a făcut o schimbare semnificativă în viața sa acum 13 ani când s-a mutat în America, stabilindu-se la Las Vegas. În 2012, în sala de antrenament a celebrului boxer Floyd Mayweather, talentul român a fost observat și recunoscut. Acest lucru a dus la începerea unei colaborări profesionale cu firma lui Mayweather.

Colaborarea dintre cei doi s-a dovedit a fi extrem de productivă. Gavril se poate mândri cu nu mai puțin de 24 de victorii, dintre care 19 prin KO. În ceea ce privește înfrângerile, Ronald a avut doar trei, iar niciuna dintre ele nu a fost prin KO. Toate aceste meciuri au avut loc în cadrul campionatelor profesioniste.

Sursă foto: Instagram Anamaria Prodan – Roland Gavril

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton