; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cearceafuri de pat

Cum îţi aşterni, aşa dormi: care sunt cele mai bune cearceafuri de pat?

03 February 2021

Pentru un somn odihnitor, ai nevoie de cearceafuri de pat confortabile şi de calitate. Lenjeria nu trebuie numai să arate bine şi să creeze un ambient plăcut, ci şi să rămână bine fixată pe pat, să se simtă plăcut în contact cu pielea şi, totodată, să fie realizată din fibre naturale care să îţi asigure un plus de căldură şi să permită pielii să respire.

Dacă vrei să faci câteva achiziţii în această direcţie, te vom ghida în procesul de cumpărare făcându-ţi câteva sugestii!

Lenjerii de pat Casa Mia

Realizate 100% din bumbac, cearceafurile din gama Casa Mia sunt o garanţie a calităţii şi a confortului sporit. Ai posibilitatea se alegi dintr-o gamă diversificată de modele şi imprimeuri, toate fiind rezistente la spălat.

Încă de la prima utilizare, te vei bucura de o lenjerie moale şi plăcută la atingere, care absoarbe eficient excesul de transpiraţie, lăsând pielea să respire. Este genul de aşternut pentru pat recomandat celor predispuşi la iritaţii ale pielii şi alergii.

Lenjerii de pat Cotton Box

În gama de cearceafuri de pat Cotton Box vei găsi numeroase modele, toate în culori atractive, rezistente la spălat. Cu acest brand poţi miza pe experienţa a peste 40 de ani în domeniul lenjeriilor de pat, dar şi pe calitatea superioară a firelor de bumbac ranforce.

Este o lenjerie modernă, foarte plăcută la atingere, care se remarcă prin imprimeurile realizate cu tehnologii avansate. Astfel, poţi alege din mai multe modele, de la cele cu linii delicate, până la cele cu desene clasice sau de epocă.

Set de pat Enlora Home

Realizat 100% din bumbac multicolor, cu imprimeuri fermecătoare, setul Enlora Home conţine cearceafuri de pat în dimensiuni generoase, care se pot întinde şi fixa perfect. De asemenea, setul mai include două feţe de pernă în dimensiunile 50 x 70, piesa centrală fiind cuvertura dublă de pat.

Vei fi fermecat de calitatea superioară a materialului, dar şi de delicateţea imprimeului. Cu acest set de pat ai garanţia calităţii şi a confortului şi, totodată, siguranţa unui somn odihnitor.

Lenjerii din bumbac Percalle

Dacă vrei ca patul tău să devină locul preferat, trebuie să ai experienţa unui set de cearceafuri de pat Percalle. Datorită calităţii bumbacului din care sunt realizate, acestea sunt o imagine a luxului, a calităţii şi a confortului. Bumbacul Percalle se remarcă printr-o densitate mare, firul nepieptănat fiind foarte fin.

Bine cusute şi finisate cu atenţie, lenjeriile Percalle sunt o achiziţie de durată. Rezistente şi uşor de întreţinut, au calitatea că, în timp, devin din ce în ce mai moi şi mai plăcute la atingere.

Lenjerii din Damasc

Dacă vrei cearceafuri de pat simple, frumoase şi de calitate superioară, ai nevoie de lenjerii din Damasc din magazinul online patulmeu.ro! Acestea sunt recunoscute pentru confortul sporit pe care îl oferă în timpul somnului, aspectul extrem de elegant şi rezistenţă. Datorită calităţii şi a faptului că se întreţin uşor, fără să se deterioreze la spălat, lenjeriile din Damasc sunt des întâlnite în pensiuni şi hoteluri.

Aspectul moale, fin şi lucios conferă rafinament şi eleganţă oricărui dormitor, iar culorile care se păstrează foarte bine, simple şi plăcute, fac din lenjeriile din Damasc achiziţia ideală!

Lenjeriile pot face diferenţa între un somn bun şi o noapte albă. Asigură-ţi nopţi odihnitoare şi investeşte inteligent în câteva seturi de pat de calitate superioară, în culori şi imprimeuri variate şi plăcute!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare