; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

O7beW_1525964858_7867

Cum îşi petrecere vacanţa Isabella Damla Güvenilir, protagonista din „Elif”

24 July 2018

Protagonista serialului „Elif', micuţa actriţă în vârstă de 9 ani Isabella Damla Güvenilir, se află în prezent în vacanţă. Să nu credeţi însă că Isabella stă prea mult, este la fel de activă având tot felul de preocupări interesante. Ea merge la scrimă şi călătoreşte alături de părinţii ei. Cea mai recentă excursie pe care a făcut-o a fost în Srebrenica, un oraş din estul Bosniei și Herțegovinei, iar înainte ea s-a relaxat la mare şi la soare în Sile, Turcia. Cel de-al patrulea sezon al serialului „Elif', care s-a terminat în ţara de origine pe 15 iunie, este difuzat în prezent de Happy Channel, de luni până vineri de la ora 18.00. Fanii îşi doresc şi al cincilea sezon, însă producătorii nu au anunţat încă dacă acesta se va face.

 Vezi galeria foto >

Serialul „Elif' a avut premiera în Turcia la postul Kanal 7 pe 15 septembrie 2014, iar episodul cu numărul 755, ultimul din sezonul 4, a fost difuzat pe 15 iunie anul acesta. Producţia a avut audienţe mari în ţara de origine, dar şi în alte ţări din Europa şi America Latină. În luna mai Isabella Damla Güvenilir a fost recompensată pentru interpretarea sa din „Elif', obţinând un premiu important. În cadrul unei gale organizate de Asociţia Internaţională a Diplomaţilor ea a fost desemnată „Cea mai bună actriţă copil'. Protagonista din „Elif' a fost foarte emoționată, pe scenă, când și-a ridicat premiul.

„Acest premiu nu este doar al meu, ci al întregii echipe. De la producător, actori și până la toți oamenii care ne ajută la realizarea acestui serial', a spus Isabella, citată de tvhappy.ro.

Foto: http://www.haber7.com / Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare