; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_MIS6721

Cum își petrec Crăciunul cei cinci finaliști de la “Te cunosc de undeva!”

23 December 2015

Șerban Copoț gătește prepeliță la cuptor, Tania Popa pleacă la Rânca, Nadir sărbătorește cu miel la tavă, iar Ristei și Cezar se duc la mama, la masă.

Tania Popa, Șerban Copoț, Florin Ristei, Cezar Ouatu și Nadir Tamuz, cei cinci finaliști ai transforming-show-ului Te cunosc de undeva!', pe care telespectatorii Antenei 1 îi vor vedea sâmbătă, 26 decembrie, de la ora 20.00, în marea finală a celui de-al optulea sezon, și-au făcut planurile pentru Crăciun.

[Not a valid template]

Șerban Copoț va avea casa plină de oaspeți. Pentru familie și invitații săi, finalistul de la Te cunosc de undeva!' va pregăti o masă aleasă, de pe care nu vor lipsi bucatele făcute de el. De Crăciun fac, printre altele, ceafă sau mușchi de porc cu mere și stafide ori prepeliță la cuptor, cu unt și mirodenii. Pentru cei interesați, o să pun rețetele pe blog. Desigur că Tedi (n.n. fiul său, în vârstă de patru ani) mă va ajuta. Nu doar că va spăla legumele, dar va pregăti cu mânuța lui fursecuri sub formă de brăduți și oameni de zăpadă', spune Șerban.

Tania Popa este extrem de încântată că, în acest an, va petrece Crăciunul alături de familia sa și de toți finii de cununie. Noi avem trei perechi de fini, care locuiesc la Verona, Timișoara și București, iar anul acesta vom reuși să ne strângem cu toții, la o vilă din Rânca, unde vom petrece Crăciunul. Meniul va fi unul mai ușor decât în alți ani și se va baza pe grătar, din diferite sortimente de carne, și salate. Pentru că ne-am propus să evităm maioneza, anul acesta nu voi mai face celebra mea salată râbavșube, pe bază de pește în saramură, legume și maioneză, după care este înnebunită colega și prietena mea, Maria Buză', spune finalista de la Te cunosc de undeva!'.

Florin Ristei va merge în Ajun acasă, la Galați, unde mama sa îl așteptă cu sarmale și cozonac făcute de mâna ei. Ce-mi doresc de la Moș Crăciun? Mult LER (râde). Glumesc! Am nevoie doar de sănătate și putere de muncă. Restul se face! Pe 25 și 26 decembrie, am cântări în București, așadar sărbătorim cum ne place nouă mai mult: cântând', spune Ristei.

Cezar Ouatu va petrece Crăciunul la Ploiești, alături de mama și de frații săi. Abia aștept să mănânc cârnații făcuți de mama, și piftia, și curcanul la cuptor cu varză. Dar și să beau vinul fiert făcut de ea. Are o rețetă specială, pe care n-am reușit să o aflu, după care face un vin fiert excepțional, din care ai bea încontinuu. Ce-mi doresc de la Moș Crăciun? O vacanță de câteva zile, la începutul anului, poate în Italia, pentru că mi-e dor de țara mea adoptivă', mărturisește Cezar. La rându-i, Nadir este bucuros că acest Crăciun îi va aduce laolaltă pe toți cei dragi. Mă bucur că vor veni în țară sora mea și familia ei, care locuiesc în Suedia, și că vom fi alături, părinți și frați. Nu ne vor lipsi de pe masa de Crăciun mielul la cuptor și cozonacii cu multă nucă făcuți de sora mea', spune Nadir.

Sâmbătă seara, în cea de-a doua zi de Crăciun, câștigătorul show-ului Te cunosc de undeva!' va fi ales dintre Tania Popa, Nadir, Șerban Copoț, Florin Ristei și Cezar Ouatu. Cine va fi marele campion al transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla, de la ora 20.00, în finala celui de-al optulea sezon.

Foto: Gabriela Arsenie-Antena1

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare