Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum își câștiga Gina Pistol banii, înainte de a deveni celebră

Cum își câștiga Gina Pistol banii, înainte de a deveni celebră

de Redactia Tvmania

Gina Pistol este unul dintre cele mai apreciate personaje de pe micul ecran, în ultima perioadă. Ea și iubitul ei, Smiley, vor deveni pentru prima oară părinți. Chiar dacă sarcina era avansată, vedeta a filmat pentru „Chefi la cuțite”, sezonul 9, care va reveni la Antena 1 pe 28 februarie. Puțini sunt însă cei care mai știu cum a devenit celebră.

Gina Pistol și emisiunea ”Nu suntem blonde” (Național TV)

Înainte de a deveni celebră pozând nud, Gina a fost operator la un centru de copiere și vânzătoare la un chioșc din Roșiorii de Vede, apoi a venit în București, unde s-a angajat la o firma de articole sportive.

Primul pas spre celebritate l-a făcut în 2005, când s-a angajat la Național TV, unde a prezentat emisiunea „Nu suntem blonde”. Atunci, Gina a fost remarcată datorită frumuseţii sale angelice şi a primit şi a acceptat oferta de a apărea într-un pictorial în Playboy România. În acelaşi an, ea a apărut în câteva episoade din serialul „La Bloc”, fiind apreciată de regizorul  Ioan Cărmăzan, care  a distribuit-o în filmul „Margo, iubire de cartier”. Imediat după aceea, Gina Pistol a devenit vedetă cu acte în regulă.

Au urmat apoi mai multe şedinţe foto pentru diverse publicaţii, printre care şi FHM. În 2010, ea a fost desemnată de revista Pro Tv Magazin „Cea mai sexy blondă din showbiz”.

Citește mai departe Totul despre Gina Pistol (Chefi la cuțite) pe Libertatea.ro

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton