; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum își amintește Ștefan Bănică prima dată când a urcat pe scenă alături de tatăl său (2)

Cum își amintește Ștefan Bănică prima dată când a urcat pe scenă alături de tatăl său: „Aveam cinci ani. Habar nu aveam…”

17 June 2021

Juratul Ștefan Bănică va povesti cu emoție, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție „Next Star', despre cum s-a simțit când a urcat prima dată pe scenă alături de celebrul său tată.

Artistul își amintește că avea doar cinci ani când tatăl său, care juca în piesa „O scrisoare pierdută', la Teatrul Bulandra din Capitală, l-a luat pe scenă la final, pentur momentul aplauzelor. 

„Era premiera de la Teatrul Bulandra a celebrei piese 'O scrisoare pierdută', pusă în scenă de Liviu Ciulei din 1972, iar eu am fost acolo, aveam 5 ani. Habar nu aveam despre ce e vorba, dar eram prezent acolo și nu înțelegeam de ce tata, care îl juca pe Ghiţă Pristanda, avea o sabie şi nu o scoate din teacă, aia era problema mea. La final, stăteam în primul rând și tata m-a luat pe scenă la aplauze lângă toată distribuția, nici nu știam eu atunci lângă cine stau.

Tata nu avea chestia asta, să îmi spună mie că e mândru de mine. Le spunea altora, dar mie nu, probabil ca să nu mi-o iau în cap', a povestit juratul Ștefan Bănică, inspirat de performanța unui micuț concurent pe scena Next Star.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, copii curajoși și talentați, care îi vor surprinde cu abilități uimitoare.

Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Cum vor interacționa la masa juriului Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, telespectatorii Antenei 1 pot vedea în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al zecelea sezon Next Star.

Sursa foto: Antena 1, Facebook

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare