Homepage  / Vedete româneşti

Rinda Hartner, copleșită de dorul surorii sale. Cum încearcă să păstreze vie amintirea Ronei: „Toți o visăm”

Rinda Hartner, copleșită de dorul surorii sale. Cum încearcă să păstreze vie amintirea Ronei: „Toți o visăm”
11

de Cristina Țapu,

Rona Hartner a murit în urmă cu aproximativ două luni, iar golul pe care l-a lăsat în sufletul familiei sale este unul imens. Sora sa mai mare, Rinda, caută modalități de a procesa pierderea surorii iubite.

Cum încearcă Rinda Hartner să-și astâmpere dorul de sora sa, Rona

Rinda Hartner nu poate accepta că sora sa s-a stins din viață atât de devreme. Rinda caută modalități de a-și stăpâni dorul și încearcă să păstreze vie imaginea artistei. Sora artistei a dezvăluit că o visează adesea pe Rona și că uneori îi poartă hainele, atunci când dorul este prea mare.

Rinda este sora mai mare a regretatei Rona Hartner

„Toți o visăm pe Rona. Eu o am cu mine în suflet tot timpul și port rochiile ei, le port la serviciu, le port în fiecare zi pentru că știu că e cu mine. Avea o cruciuliță foarte frumoasă pe care o am tot timpul cu mine, deci Rona e cu mine și îi port amintirea în continuare așa cum și-a dorit”, a povestit Rinda, conform Ciao.ro.

După moartea Ronei, Rita, fiica acesteia în vârstă de 16 ani, a rămas să rămână în Franța alături de restul familiei, nu să plece la unchiul său care se află în Canada. Adolescenta este afectată de moartea timpurie a mamei sale și a refuzat să petreacă de ziua ei de naștere. În schimb, a preferat să răsfoiască pozele în care se afla și mama ei pentru a-și aduce aminte de clipele plăcute petrecute în compania artistei.

Cine moștenește averea Ronei HartnerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Rona Hartner a pierdut lupta cu cancerul în noiembrie 2023

Rona Hartner a încetat din viață pe 23 noiembrie 2023, într-un spital din Franța, în prezența surorii și a fiicei sale. Actrița a fost diagnosticată cu cancer, iar, din nefericire, a pierdut bătălia cu această boală nemiloasă. Serviciul funerar a avut loc pe 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României, iar Rona Hartner a fost înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic.

Rita, fiica Ronei Hartner, s-a născut în Franța acum 16 ani și reprezintă rezultatul iubirii dintre actriță și dansatorul argentinian Rocco Sedano. 

Rona și Rocco s-au despărțit la scurt timp după ce Rita a venit pe lume, iar fata a fost crescută de artistă, dansatorul nu s-a implicat în viața acesteia. Odată cu moartea Ronei, se pare că Rocco dorește să revină în viața fiicei sale și să se comporte precum un tată în adevăratul sens al cuvântului.

Sursă foto: Hepta – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton