; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley și Gina Pistol

Cum i s-a schimbat viața lui Smiley după ce a devenit tată: „Schimb scutece zilnic”

26 May 2021

De două luni și jumătate, de când a venit pe lume micuța Josephine, viața lui Smiley s-a schimbat radical! De atunci atât el, cât și Gina Pistol gravitează non-stop în jurul fiicei lor.

Smiley a oferit câteva detalii despre cum arată o zi din viața lui în sânul familiei și a dezvăluit cât de mult i s-a schimbat viața de când a venit pe lume Josephie.

„Când am plecat de acasă ne-am jucat am gângurit puțin, mi-a zâmbit și pleci de acasă parcă pregătit pentru orice, se poate întâmpla orice că nu are ce să fie rău. Câteodată aud că seamană cu mine, câteodată cu Gina.. deocamdată pentru că nu are culoarea ochilor clară nu ne dăm seama. Dar probabil dacă va avea culoarea ochilor verzi sau albaștri o să semene foarte mult cu Gina, dacă va avea căprui cu mine, cel puțin de la nas în sus! Toată sarcina m-am rugat să nu aibă nasul meu. 

Mă trezesc un pic mai devreme suntem foarte bucuroși că doarme noaptea! E foarte cuminte, e foarte veselă, atmosfera în casă e cu mult râs și muzică. Schimb scutecele în fiecare zi. Fodor și Bobonete mi-au dat lecții, mi-au spus ce înseamnă mâncare diversificată și nu numai. Am un playlist de somn în care avem Vanghelis, când cu  meu, piese de liniște.  Îi cânt în fiecare zi, mă trezesc compunând', a declarat tăticul Smiley în cadrul emisiunii „La Măruță', la Pro TV. 

Cum
 Vezi galeria foto >

Gina Pistol îl laudă pe tăticul Smiley

Gina Pistol a povestit în nenumărate rânduri că Smiley este cel mai important sprijin al său, mai ales de când a născut:

Dar.. Oricum mare noroc am cu Andrei pentru ca îmi este de mare ajutor şi se descurcă foarte bine, are darul ăsta de a rămâne calm şi liniştit în momentele în care eu nu sunt calmă şi liniştită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpuşoi. Iar dacă vorbesc aşa deschis despre trăirile mele, nu o fac pentru a mă plânge, ci pentru că sunt sinceră', a povestit Gina pe Instagram.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare