Homepage  / Vedete străine

Cum face față Britney Spears divorțului de Sam Asghari. Cum o încurajează prietenii ei

Cum face față Britney Spears divorțului de Sam Asghari. Cum o încurajează prietenii ei
8

de Roxana Mirea,

Britney Spears încearcă să facă față cât mai bine divorțului de soțul ei, Sam Asghari. O sursă a declarat pentru ET că Spears „știa că ea și Sam au avut probleme în relația lor, dar nu a vrut să renunțe“. 

Prietenii lui Britney Spears, despre despărțirea ei de Sam Asghari 

Sam Asghari a depus cererea de divorț după un an de căsnicie săptămâna trecută, iar de atunci se pare că superstarul pop își trăiește cea mai frumoasă viață. Ea a dezvăluit, de asemenea, că a primit un nou cățeluș în viața ei. 

Cu toate acestea, în ciuda aparențelor, sursa spune că Britney Spears „simte că i s-a tras preșul de sub picioare și încearcă să se adapteze la viața de burlăciță”. 

Prietenii ei îi spun că îi este mai bine, dar ea nu vrea să recunoască acest lucru pentru că este prea dureros”, spune sursa. În ceea ce-l privește pe Sam, o sursă a declarat recent pentru ET că acesta „se concentrează să meargă mai departe” și să se instaleze în noua sa locuință, într-un imobil de lux situat la granița dintre Beverly Hills și Century City. 

Britney Spears sur les réseaux sociauxIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Britney Spears, despre divorțul de Sam Asghari 

Spears a rupt tăcerea cu privire la divorțul ei vinerea trecută, când a distribuit un videoclip cu ea dansând și, în legendă, s-a referit la Asghari pe numele său legal, Hesam. Spears le-a mulțumit fanilor săi și a spus că, deși este „șocată” de despărțirea lor, „se descurcă al naibii de bine”. 

 „După cum știe toată lumea, Hesam și cu mine nu mai suntem împreună… 6 ani este o perioadă lungă de timp pentru a fi cu cineva, așa că, sunt puțin șocată, dar… nu sunt aici să explic de ce, pentru că, sincer, nu e treaba nimănui!!!”, scrie ea. „Dar, nu am mai putut suporta durerea sincer!!!! Într-un fel de mod telepatic am primit atâtea mesaje care îmi topesc inima de la prieteni și vă mulțumesc!!!! Am jucat tare mult prea mult timp și Instagram-ul meu poate părea perfect, dar este departe de realitate și cred că știm cu toții asta.”

„Mi-ar plăcea să-mi arăt emoțiile și lacrimile despre ceea ce simt cu adevărat, dar nu știu din ce motiv a trebuit mereu să-mi ascund slăbiciunile!!!”, continuă ea. „Dacă nu aș fi fost soldatul puternic al tatălui meu, aș fi fost trimisă în alte locuri pentru a fi reparată de medici!!!! Dar atunci am avut cea mai mare nevoie de familie!!! Ar trebui să fii iubit necondiționat… nu cu condiții…!!!! Așa că voi fi cât de puternică voi fi și voi face tot ce pot!! Și chiar mă descurc al naibii de bine!!! Oricum, să aveți o zi bună și nu uitați să zâmbiți.”  

Spears și Asghari s-au căsătorit într-o ceremonie intimă la casa din California a artistei, în iunie 2022, la aproape șase ani după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare al videoclipului ei din 2016 pentru „Slumber Party”. La nuntă au participat alte vedete, printre care Selena Gomez, Paris Hilton, Madonna, Drew Barrymore și Donatella Versace, care a creat rochia personalizată a lui Spears. 

Cei doi s-au logodit în septembrie 2021, cu doar două luni înainte ca tutela ei de 13 ani să se încheie. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton