; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley gina pistol (2)

Cum este rolul de tată? Smiley oferă primele detalii despre fiica sa

16 March 2021

Ziua de 9 martie va rămâne de acum o zi de sărbătoare în familia lui Smiley și a Ginei Pistol. 

Deși au fost absenți pe rețelele de socializare, după cum era de așteptat, cei doi preferând să se bucure în liniște de familia lor și mai ales de fiica lor, Smiley a fost convins de Cătălin Măruță să aibă o intervenție live în emisiunea sa de la Pro TV, acolo unde artistul a oferit mai multe detalii despre micuța sa fiică. 

Puțin încercănat, Smiley a radiat de fericire pe tot parcursul interviului:

„Suntem extrem de bucuroși! E o fericire pe care n-am trăit-o niciodată în viața noastră! Suntem foarte activi, lucrăm foarte bine în echipă, ne trezim împreună facem toate lucrurile împreună și Gina și-a revenit foarte bine. Totul decurge foarte bine, fetița noastră este perfectă! E o minune pentru noi  și ne bucurăm de fiecare clipă pe care o petrecem cu ea. E un lucru pe care n-ai cum să-l simți altfel. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, o grămadă de sentimente noi pentru Gina… Parcă și atunci când te trezești la 4 dimineața o faci cu cea mai mare dragoste, cu cel mai mare drag!', a spus emoționat Smiley.

Prezentatorul emisiunii „Românii au talent' spune că în momentul de față nimeni nu a văzut-o pe fiica sa, întrucât el și Gina preferă ca în perioada următoare să stea acasă, doar ei trei. Mai mult decât atât, fata lui Smiley deja ascultă muzica tatălui său: 

„Bunica mea a devenit străbunică este extrem de bucuroasă, abia așteaptă să-și vadă strănepoata… Bine, toată lumea abia așteaptă să o vadă, deocamdată suntem închiși ermetic în următoarea perioadă. Noi ascultăm muzică încontinuu! Fata mea e deja familiarizată cu muzica mea, îi pun foarte multă muzică nu am obișnuit-o cu liniștea..facem liniște mai mult când doarme, dar doarme chiar și cu muzică, pentru că ea ascultă muzică din burtică și se liniștește când ascultă muzică. Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Mai are un pătuț pe care l-am pus lângă pat și e foarte cuminte, e foarte liniștită', a mai spus artistul. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare