Homepage  / Vedete româneşti

Cum este Daniel Pavel în rolul de tată. Fiul său are 19 ani și este fluent în trei limbi străine: „Este un camarad și câteodată, fiul meu”

Cum este Daniel Pavel în rolul de tată. Fiul său are 19 ani și este fluent în trei limbi străine: „Este un camarad și câteodată, fiul meu”
19

de Cristina Țapu,

Daniel Pavel s-a căsătorit recent cu aleasa inimii sale, Ana Maria Pop, în cadrul unei ceremonii elegante. Înconjurați de familie și de cei mai buni prieteni, cei doi au devenit oficial, soț și soție. Puțini sunt cei care știu, însă, că prezentatorul Survivor All Stars are un fiu dintr-o altă relație, în vârstă de 19 ani. Iată ce fel este Daniel Pavel în postura de tată!

Ce fel de tată este Daniel Pavel

Daniel Pavel este un tată permisiv și extrem de mândru de fiul său. La doar 19 ani, fiul prezentatorului este student la Drept și fluent în mai multe limbi. Fiul lui Daniel Pavel a dat examenul de Bacalaureat în limba franceză și este și vorbitot de limba germană, precum și de engleză. Prezentatorul susține că fiul său este un tânăr dotat cu o inteligență ascuțită și speră că anii facultății îi vor oferi provocările intelecutale de care are nevoie.

fiu-daniel-pavel-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

„Sunt un tată la granița dintre protectiv și modelul ăsta mai occidental, mai euroatlantic. Am trăit ani buni la Viena unde de altfel am și stat cu băiatul meu. El a venit acum 7 ani în Viena, opt ani chiar. Sunt un tată implicat, dar nu caut să fiu prieten. E ideea asta în parenting. Nu suntem prieteni pentru că băiatul meu, înainte să vin la voi l-am sunat, simt că vorbesc cu mai mult decât un prieten. Este un camarad și câteodată băiatul meu, și cred cu tărie că, copiii născuți mai ales în epoca asta nouă, dincolo de structura socio-umană, simt că este un spirit evoluat. Adică învăț de la el în măsura în care sunt tată și alături de mămica lui întotdeauna am încercat să îi dăm valorile, să îi dăm reperele”, a povestit Daniel Pavel, conform unui interviu acordat pentru Unica.

Daniel Pavel visează să devină tatăl unei fetițe

Cât despre planurile de viitor, Daniel nu exclude să devină tatăl unei fete alături de soția sa, Ana Maria Pop. Prezentatorul susține că va fi un tată calm, ascultător și atent la nevoile fiicei sale.

daniel-pavel-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 19

„Probabil că tatăl Daniel acum, la această vârstă, cu o mămică cum e Ana, o să fie mult mai calm, mai ponderat, mai ascultător în sensul etimologic al cuvântului. Ne gândeam, asta e în proiecția noastră, să fie o fetiță. Să îi dau băiatului meu o surioară. Dar cum vrea Dumnezeu”, a povestit prezentatorul, în cadrul aceluiași interviu.

În prezența a celor 400 de invitați de la nunta lor, Daniel Pavel și Ana și-au jurat credință veșnică pe data de 8 iunie 2024. Mireasa nu a purtat o singură rochie de mireasă, ci trei, fiecare dintre ele fiind potrivită pentru o anumită parte a zilei, așadar este de la sine înțeles că aleasa lui Daniel Pavel s-a simțit ca o prințesă în ziua nunții.

Într-o apariție la Fresh by Unica, cu puțin timp înainte de fericitul eveniment, îndrăgitul prezentator a discutat despre planurile pentru luna de miere. Prezentatorul a explicat că nu au stabilit încă nimic concret, deoarece a fost ocupat cu emisiunea Survivor All Stars, care a durat timp de cinci luni.

Sursă foto: Instagram Daniel Pavel

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton