Homepage  / Vedete străine

Cum este Cihan Șimșek în afara platoului de filmare. Actorul din „Totul pentru familia mea” are un hobby inedit

Cum este Cihan Șimșek în afara platoului de filmare. Actorul din „Totul pentru familia mea” are un hobby inedit
5

de Redactia Tvmania,

Cihan Şimşek face parte din tânăra generație de actori ai Turciei care a pus cinematografia din țara sa pe harta divertismentului mondial. Telespectatorii Kanal D i-au descoperit talentul actoricesc în rolul tânărului Ögülcan Eren, pe care îl interpretează în serialul „Totul pentru familia mea", un tânăr optimist, amuzant și un bun prieten și confident pentru cei din jur.

Cum este Cihan Şimşek în afara platoului de filmare

Producția „Totul pentru familia mea” a reunit în cele patru sezoane o echipă întreagă de actori și tehnicieni, producători, scenariști, regizori, formându-se o adevărată atmosferă de familie și în afara scenelor pe care le vedem difuzate pe micul ecran.

Cihan Şimşek, Ogulcan din serialul Totul pentru familia mea (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cihan Şimşek a legat prietenii strânse cu toți colegii săi, însă cel mai mult se distrează cu Halit Özgür Sarı și Cüneyt Mete. Într-o perioadă mai aglomerată a filmărilor, tânărul actor a reușit chiar să adoarmă în culise, înainte de a filma o scenă, iar echipa l-a lăsat să se odihnească până a doua zi.

Dacă viața profesională a lui Cihan Şimşek este una cu un palmares impresionant de seriale și filme de lung metraj până la cei 32 de ani ai săi, actorul este foarte discret cu viața sa privată. S-a născut în Bad Säckingen, Germania și are două surori, însă recunoaște că a fost răsfățatul familiei, fiind singurul băiat.

Cihan Şimşek se consideră un bărbat romantic

A avut o copilărie fericită și își aduce aminte cu plăcere și acum de ciocolatele aduse de bunica sa din Germania sau de soldățeii de plumb pe care îi conducea prin „luptă” ca un adevărat general. Iubește sportul și este fan declarat al echipei Fenerbahçe, nefiind niciodată absent la vreun meci. Mai mult, Cihan Şimşek este convins că poartă noroc echipei sale, deoarece până acum nu s-a întâmplat ca aceasta să piardă un meci atunci când a fost prezent în tribunele stadionului Saraçoğlu.

Se caracterizează având o memorie exemplară și drăgălășenia unui canar. Tânărul actor s-a căsătorit anul trecut cu Sinem Deniz și recunoaște că este un romantic incurabil, cele mai dese emoticoane pe care i le trimite soției sale online fiind un trandafir și un sărut. Dincolo de talentul actoricesc, Cihan Şimşek mai are un talent mai puțin cunoscut: este un dansator desăvârșit.

Sursă foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton