Homepage  / Vedete româneşti

Cum economisesc Adela Popescu și Radu Vâlcan. La ce obicei au renunțat complet: „Suma ne-a înfuriat”

Cum economisesc Adela Popescu și Radu Vâlcan. La ce obicei au renunțat complet: „Suma ne-a înfuriat”
15

de Cristina Țapu,

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cuplurile din showbizul românesc care nu evită să vorbească despre aspectele care țin de viața personală. Recent, Adela Popescu a dezvăluit care este lucrul la care au renunțat definitiv pentru a economisi bani.

Cum econonisesc Adela Popescu și Radu Vâlcan

Inflația din România le afectează și pe vedete, iar Adela Popescu nu dorește să devină victimă a prețurilor în creștere, așa că a luat o decizie importantă. Aceasta a anunțat că a renunțat să mai mănânce la restaurant după ce a făcut un simplu calcul și a fost uimită de suma considerabilă pe care o cheltuia pentru a-și îndeplini acest capricu.

Adela-Popescu-Sfantul-ValentinIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„După sală s-a mers la cumpărături. Am decis de acum trei săptămâni să nu mai mâncăm în oraș, decât dacă este un eveniment mai special. Asta după un calcul al banilor pe care îi cheltuim la restaurante. Suma ne-a înfuriat. Așa că am decis să facem cumpărături mai multe o dată pe săptămână. Până acum ne-am descurcat foarte bine.”, povestea Adela Popescu, pe pagina personală de Instagram.

Radu Vâlcan s-a întors pe Insula Iubirii

În prezent, Adela Popescu se află acasă, cu cei trei copii, în timp ce Radu Vâlcan este plecat în Thailanda pentru filmările celui mai nou sezon al emisiunii de succes Insula Iubirii.

Prezentatorul TV s-a declarat încântat de această experiență și a mărturisit că este nerăbdător să cunoască noii concurenți și să le afle poveștile de viață.

Radu Vâlcan, primele imagini de la filmările pentru „Insula Iubirii” sezonul 8  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 15

„Cumva sunt încărcat cu adrenalină și abia aștept să ajungem în Thailanda să cunosc cuplurile, să cunosc povestea lor și, cumva, prin mine, prin concurenți, telespectatorii să se bucure de experiența celor de acolo și experiențe din care și ei se pot inspira. E un sentiment foarte plăcut, pentru că asta este dovada faptului că oamenii au încredere în acest format. Nu îmi vine să cred că am ajuns în acest punct, am ajuns la sezonul 8, asta înseamnă 8 ani, de fapt 9, plus cel pe care trebuia să îl filmăm în timpul pandemiei și nu l-am mai filmat. Sunt foarte mulți ani”, a declarat Radu Vâlcan, înainte de a pleca în Thailanda, potrivit Antena Stars.

Prezentatorul este gazda emisiunii de șapte sezoane și nu are de gând să renunțe prea curând la proiectul său de suflet.

Sursă foto: Instagram Adela Popescu – Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton