; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum e la preselecțiile pentru Superstar. Raluk Este cel mai frumos casting din istoria televiziunii

Cum e la preselecțiile pentru „SuperStar”. Raluka: „Este cel mai frumos casting din istoria televiziunii”

26 June 2021

„SuperStar România' va avea premiera la Pro TV toamna aceasta, iar juriul emisiunii – Smiley, Raluka, Marius Moga și Carlas Dreams au început deja filmările. Singura prezență feminină din juriu a povestit, pentru superstar.protv.ro, cum a primit propunerea să participe în noul show și a mărturisit care a fost aleasă să facă parte din acest proiect pentru că este obiectivă.

 

Cum ai primit propunerea să fii jurat în cel mai tare show al toamnei de la PRO TV?

Cu mare bucurie, dar și cu o mică panică. Dat fiind faptul că nu am mai luat parte la un proiect de acest gen, nu știam cât de mare poate fi provocarea.

Ce cauți tu la următorul superstar din România? Ce calități trebuie să bifeze?

În primul rând, un artist trebuie să transmită. Sunt atentă, în primul rând, la voce, apoi la personaj'. Talent, carismă și bun simț 🙂

O să-i ai drept colegi de juriu pe Smiley, Moga și Carla’s Dreams… Cu cine te înțelegi cel mai bine? 

Pe Carlas nu am apucat să îl cunosc până la filmări, cu Smiley si Moga am mai lucrat și ne știam dinainte. Avem o chimie frumoasă și am ajuns să ne înțelegem foarte bine, într-un timp relativ scurt, ceea ce face ca show-ul să fie și mai interesant.

 Vezi galeria foto >

După părerea ta, ce te recomandă pe tine în rolul de jurat la Superstar? Ce poți să le promiți viitorilor concurenți?

Am trecut prin ce trec ei acum, de mai multe ori chiar, și am o carieră în muzică de vreo 13 ani. Sunt destul de obiectivă, iar de-a lungul anilor am mai ajutat la ridicarea câtorva proiecte muzicale.

Care sunt idolii tăi din muzică, din România sau plan internațional? În copilărie, care erau reperele tale cât privește muzica?

Am privit întotdeauna către muzica de toate felurile și am încercat să mă ating de toate stilurile muzicale ca să îl pot defini bine pe al meu. Le-am urmărit pe Andra și pe Nico, de mică, și am furat meserie' de la ele. Pe plan internațional sunt fan Beyonce, HER, Sabrina Claudio, Usher. Îmi plac foarte mulți artiști, am enumerat foarte puțini aici.

Dacă ai fi acum la început de drum, ai participa la o emisiune de talente pentru a te remarca? Cu ce piesă?

Hmm… grea întrebare. Aș alege o piesă care să mă pună pe mine în valoare, cu o linie melodică frumoasă. Aș încerca să fiu relaxată și să nu dau tot de la prima audiție 🙂

Ce mesaj ai pentru telespectatori? De ce ar trebui să se uite la Superstar?

Este cel mai frumos casting din istoria televiziunii. Iar juriul este delicios. 

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare