Homepage  / Vedete româneşti

Cum au sărbătorit Andreea Esca și familia ei Paștele Catolic. Prezentatoarea Știrilor Pro TV le-a pregătit o surpriză copiilor

Cum au sărbătorit Andreea Esca și familia ei Paștele Catolic. Prezentatoarea Știrilor Pro TV le-a pregătit o surpriză copiilor
15

de Roxana Mirea,

Andreea Esca a sărbătorit Paștele Catolic alături de familia ei. Prezentatoarea TV nu a rămas acasă, ci a mers la Sighișoara împreună cu soțul ei, Alexandre Eram, și copiii lor, Alexia și Aris Eram. Prezent a fost și Mario Fresh, iubitul Alexiei. Andreea Esca și soțul ei au avut o surpriză pentru copiii lor, de Paște.  

Cum a sărbătorit Andreea Esca Paștele Catolic împreună cu familia 

Andreea Esca a sărbătorit Paștele Catolic, ieri, 31 martie 2024, împreună cu familia ei. În ultimii ani, prezentatoarea TV a sărbătorit Paștele acasă sau în Franța, la familia soțului ei, însă anul acesta a fost diferit. Familia Eram s-a bucurat de o escapadă la Sighișoara. Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, au fost însoțiți de Alexia și Aris. Desigur, alături de ei a fost și Mario Fresh, iubitul Alexiei.  

Încă de la miezul nopții, au sărbătorit Învierea Domnului, au luat Lumină, iar apoi au mers la cazare. La prima oră a dimineții, s-au trezit, au ciocnit ouă roșii, iar apoi tinerii au avut parte de o surpriză. Părinții le-au ascuns ouă de ciocolată prin grădină, iar ei au pornit în căutarea lor, potrivit libertatea.ro. 

Victorioasă a fost Alexia Eram, care a găsit cele mai multe ouă. Pe locul 2 a fost Aris, iar Mario a ieșit pe locul 3. „Copiii care rămân copii”, a scris Andreea Esca, care a filmat aceste momente speciale petrecute alături de familie.  

Cum a sărbătorit Andreea Esca Paștele Catolic împreună cu familia  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Andreea Esca și-a schimbat religia când s-a căsătorit 

Andreea Esca și Alexandre Eram alcătuiesc un cuplu încă din anul 1996. Pentru Andreea, a fost dragoste la prima vedere, și nu a renunțat la planurile sale până nu i-a cucerit inima lui Alexandre. În anul 2000, cei doi au devenit oficial soț și soție, dar pentru ca acest lucru să fie posibil, vedeta și-a schimbat religia.  

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Andreea Esca a vorbit despre religia ei alături de Francisc Doboș, care este preot și purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București. Când s-a căsătorit cu Alexandre Eram, Andreea Esca a devenit catolică. Tot catolici sunt și copiii lor.  

Eu sunt o catolică pârâtă pentru că sunt botezată ortodox, și recunosc, merg în continuare la biserica ortodoxă, am niște sfinți ortodocși în care cred și rămân acolo, în sufletul meu, dar am trecut la romano-catolici atunci când m-am măritat pentru că nu puteam altfel să facem căsătoria rămânând fiecare așa, de fapt așa era atunci, am înțeles că se poate, că unele biserici acceptă, altele nu. Noi nu am avut această șansă să fim acceptați fiecare cu… 

În 2000 ne-am căsătorit, deci iată, 24 de ani se fac imediat. Și atunci am trecut la romano-catolici ca să mă căsătoresc cu Alex, care este botezat romano-catolic. Copiii sunt și ei romano-catolici. Tata e greco-catolic, totul e complicat. Știi că în Ardeal erau greco-catolici până în 1948 când au zis comuniștii că toată lumea trece la ortodocși obligatoriu. Și după Revoluție s-a întors la biserica lui, la greco-catolici”, a spus Andreea Esca, în direct, la Pro TV.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton