; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum au petrecut de Crăciun vedetele Acasă

28 December 2010

Toată lumea, inclusiv vedetele de Acasă, l-a aşteptat cu nerăbdare pe Moş Crăciun.

Citiţi mai departe despre ce-au primit şi cum au petrecut Mădălina Drăghici, Diana Dumitrescu, Majda Aboulumosha şi Răzvan Fodor.

Diana Dumitrescu, actriţa din telenovela „Iubire si onoare', a petrecut ziua de Crăciun alături de familie, iar în Ajun a stat cu nasul lipit de geam în aşteptarea Moşului.

Dimineaţă, aşteptarea a meritat pentru că: „De Crăciun am primit un porcuşor vintage, un dar care m-a amuzat foarte tare!

Apoi îmi doream ceva foarte mult şi cred că Moşul mi-a auzit dorinţa, aşa că mi-a adus două plăntuţe care cresc într-o sticlă care se sparge atunci când florile se fac mari. Şi am primit o Biblie de mărimea unei nuci', spune Diana.

N-a rezistat dulciurilor

Dincolo de cadouri, Diana a reuşit – spre invidia noastră, a muritorilor de rând – să slăbească nişte kilograme! „De mâncat nu am mâncat prea mult. Însă nu am rezistat dulciurilor făcute în casă şi nici celor trimise de mama, de la Constanţa. Cu toate acestea, am reuşit să slăbesc!', a povestit vedeta Acasă.

Mădălina Draghici a avut şi ea un Crăciun frumos. „Am primit cam tot ce-mi doream. Moşul s-a oprit întâi la bunica şi a lăsat acolo cadou pentru mine un halat pufos, apoi a ajuns şi la ai mei, de la care am primit o pereche de căşti care ţin cald, cu blăniţă de iepure.'

Mădălina are alte planuri

Spre deosebire de Diana, Mădălina şi-ar dori chiar să se îngraşe şi a făcut tot ce-a putut în acest sens. „Am mers la Târgovişte la bunicii mei, unde am avut parte de un adevărat festin culinar – sarmale făcute de bunica, curcan cu portocală şi mere gătit de mătuşa, prăjituri.

Sincer, sper să reuşesc să pun câteva kilograme după acest maraton culinar', spune râzând Mădălina, care n-are deloc griji în privinţa siluetei.

Majda a primit daruri din belşug

Proaspăt logodită, Majda Aboulumosha a primit în dar de la iubitul ei, Jacques, o vacanţă în doi, la poalele muntelui. „Am fost într-un loc romantic, doar noi doi, de care ne-am bucurat din plin.

Apoi am ajuns la părinţi acasă unde, surpriză, se oprise Moşul cu multe daruri pentru mine. Aşa că am primit creme, parfumul meu preferat, câteva bluze. Anul acesta am fost vizitată de un Moş plin de daruri', spune interpreta Nadirei din „Iubire si onoare'.

Nici Majda nu s-a îngrăşat: „Am dat jos 2 kilograme. Am mâncat puţin, deşi mama a pregătit o tonă de mâncare, dar cum eu nu mănânc carne de porc,  sarmalele, toba şi lebărul nu mi-au făcut cu ochiul', spune mândră de ea vedeta.

Moş Crăciun a fost darnic şi cu Răzvan Fodor, căruia i-a adus un cadou pentru inima lui: „Tare meloman e Moş Crăciun dacă a ştiut el să-mi aducă exact colecţia de DVD-uri pe care mi-o doream.

De două zile ascult doar Pink Floyd şi Depeche Mode. Mulţumesc, Moşule, pentru că mi-ai dăruit un Crăciun fericit!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare