Homepage  / Vedete străine

Cum au fost surprinși Shakira și starul din „Emily in Paris”, Lucien Laviscount. Actorul este noul iubit al cântăreței

Cum au fost surprinși Shakira și starul din „Emily in Paris”, Lucien Laviscount. Actorul este noul iubit al cântăreței
12

de Roxana Mirea,

Shakira ar avea un nou iubit, după ce s-a zvonit că are o relație cu sportivul Julian Edelman. Acum, cântăreața a fost surprinsă alături de starul din „Emily in Paris”, Lucien Laviscount. Actorul a apărut și în cel mai recent videoclip al Shakirei.  

Lucien Laviscount ar fi noul iubit al celebrei Shakira 

Shakira ar avea un nou iubit. Cântăreața columbiană a fost văzută în timp ce lua cina cu starul din „Emily in Paris”, Lucien Laviscount, marți seară, la New York. Ei au fost fotografiați împreună, după ce au luat cina la localul italian Carbone. Cântăreața a arătat incredibil într-un top negru cu corset cu șireturi din piele și pantaloni cargo din satin negru. Actorul britanic a fost îmbrăcat într-o jachetă din piele neagră, suprapusă peste un tricou negru clasic și asortată cu ceea ce par a fi niște pantaloni negri largi, potrivit harpersbazaar.com.

Lucien Laviscount ar fi noul iubit al celebrei Shakira Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Întâlnirea a urmat după ce Laviscount a aplaudat-o pe Shakira la spectacolul ei din Times Square, mai devreme în cursul serii. Totuși, nu putem spune că nu ne-am așteptat la această poveste de dragoste. După cum știu fanii Shakirei, Laviscount a apărut în rolul iubitului ei în videoclipul pentru „Puntería”, un single de succes de pe noul ei album, „Las Mujeres Ya No Lloran”.

El și Shakira au împărtășit o postare comună pe Instagram cu imagini din videoclip, în care Lucien Laviscount, pe jumătate dezbrăcat, o îmbrățișează și o sărută pe Shakira, care poartă o rochie roz cochetă. 

În piesa „Puntería”, Shakira cântă despre un iubit care știe cum să o mulțumească. Hitul a fost lansat pe 22 martie, alături de „Las Mujeres”, cel de-al 12-lea album de studio al cântăreței.  

Presupusa poveste de dragoste vine la aproape doi ani după ce Shakira s-a despărțit de fostul ei iubit, Gerard Piqué, relație care i-a inspirat noul album. 

shakiraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 12

Viața amoroasă a Shakirei, pusă sub lupă 

După zvonuri că ar avea o relație cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton (39 de ani), apoi cu cântărețul mai tânăr Rauw Alejandro (31 de ani), și cu baschetbalistul Jimmy Butler (34 de ani), s-a speculat că vedeta columbiancă și-ar fi găsit liniștea în brațele unui sportiv cu zece ani mai tânăr decât ea. Este vorba despre Julian Edelman, în vârstă de 37 de ani, care este recunoscut pentru contribuțiile sale la echipa New England Patriots din NFL. 

După despărțirea de Pique, cântăreața a fost văzută în compania mai multor bărbați mai tineri. Cu toate acestea, ea nu a confirmat vreodată oficial o relație cu niciunul dintre ei. Totuși, sunt șanse mari ca de data asta Shakira să își fi găsit liniștea în brațele lui Lucien Laviscount. 

Sursa Foto: Profimedia, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton