; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Razvan simion daliana raducan

Cum au fost surprinși Răzvan Simion și Daliana Răducan la finalul săptămânii. Gestul inedit făcut de prezentator

12 July 2021

Răzvan Simion nu își mai ascunde sentimentele pentru iubita sa, Daliana Răducan. Cei doi au fost surprinși în mediul online într-o ipostază inedită la finalul săptămânii care tocmai s-a încheiat.

Weekend-ul a fost un moment prielnic de relaxare pentru Răzvan Simion și Daliana Răducan. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre în mediul online, cei doi preferând să nu petreacă weekendul singuri, ci în compania prietenilor apropiați. 

Cel care a surprins a fost însă Răzvan Simion care, după un an de iubire cu Daliana Răducan, s-a fotografiat în compania acesteia în timp ce o săruta tandru pe obraz. Cei doi nu se mai ascund de ochii publicului, cu toate că inițial au dorit să aibă o poveste de iubire discretă. 

 Vezi galeria foto >

 

În luna mai 2021, Răzvan Simion confirma relația cu Daliana Răducan postând în mediul online prima fotografie de cuplu.
Daliana Răducan este femeia alături de care Răzvan Simion și-a refăcut viața după despărțirea de anul trecut de Lidia Buble. Prezentatorul TV și artista au format un cuplu timp de 5 ani. Anterior, Răzvan Simion a fost căsătorit cu Diana timp de 15 ani, alături de care are doi copii: Ianca și Tudor. 
Lidia Buble a făcut la rândul ei o serie de declarații despre noua parteneră a prezentatorului TV:

 

„Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă' , declara Lidia Buble în cadrul unei emisiuni online.

 

Recomandări TV

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare