Homepage  / Vedete româneşti

În ce ipostază au fost surprinși Pepe și iubita lui, Yasmine

În ce ipostază au fost surprinși Pepe și iubita lui, Yasmine

de Roxana Mirea,

Pepe și noua iubita lui, Yasmine, arată deja ca o familie. Artistul a divorțat, după 8 ani de căsnicie, de Raluca, cea care i-a dăruit două fetițe. Acum, amândoi și-au refăcut viețile și sunt foarte fericiți alături de persoanele iubite. Cum au fost surprinși Pepe și Yasmine de paparazzi.

Cum au fost surprinși Pepe și iubita lui, Yasmine

Pepe trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Yasmine, care este make-up artist. Artisul a divorțat de Raluca Pascu după opt ani de căsnicie, dar au rămas în relații bune, mai ales că au două fetițe superbe împreună. Recent, Pepe a fost surprins pe străzile din București alături de frumoasa lui iubită.

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi într-o ipostază casnică, semn că lucrurile sunt destul de serioase între ei. Relația dintre Pepe și Yasmine a evoluat frumos și s-au mutat împreună, în vila lui din Pipera, iar în weekend au făcut cumpărăturile.

Yasmine a pus în coş tot ce a considerat necesar pentru casă, iar artistul a achitat. De asemenea, tot el a cărat şi sacoşele grele până la portbagaj. Amândoi au fost îmbrăcați în haine negre, sport. Când au ajuns în parcare, acolo nu era mașina veche a artistului, ci cea noua, care valorează cel puţin 95.000 de euro.

Pepe și Yasmine. sursa foto: click.ro

Raluca Pascu, cerută în căsătorie de iubi

De asemenea, și Raluca Pascu și-a refăcut viața sentimentală după divorț. Aceasta se iubeşte cu un bărbat pe nume Ibrahim. El are 27 de ani și provine dintr-o familie înstărită. Ba mai mult, Ibrahim i-a oferit deja inelul de logodnă Ralucăi. Este vorba despre o bijuterie foarte scumpă, cu un diamant mare.

Se pare că fosta soție a lui Pepe este gata să ducă relația ei actuală la un alt nivel. Cert este că este foarte fericită în brațele celui care o face să zâmbească zilnic.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton