Homepage  / Vedete româneşti

Cum au cheltuit Oana Moșneagu și Vlad Gherman banii strânși din darurile de nuntă. Actrița a dat detalii din culisele ceremoniei

Cum au cheltuit Oana Moșneagu și Vlad Gherman banii strânși din darurile de nuntă. Actrița a dat detalii din culisele ceremoniei
13

de Cristina Țapu,

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au împărtășit detalii din culisele nunții lor de vis. Cei doi tineri nu și-au refuzat nicio dorință în ziua cea mare, iar cheltuielile au fost unele pe măsură. Iată cum au folosit banii primiți în dar!

Cum au cheltuit Oana Moșneagu și Vlad Gherman banii strânși din darurile de nuntă

La începutul lunii iunie, Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit într-o ceremonie de vis. Cei doi actori nu și-au refuzat nicio dorință pentru ziua cea mare, după cum au mărturisit chiar ei, iar cheltuielile au fost pe măsură. Tinerii îndrăgostiți au subliniat că acum nunțile nu mai sunt ca pe vremuri când cuplul primea un sprijin financiar pentru începutul vieții împreună și au dezvăluit cum au folosit banii strânși din daruri.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au explicat că au utilizat banii primiți ca dar de nuntă pentru a acoperi o parte din costurile evenimentului. Dorindu-și o ceremonie și o petrecere de nuntă cu standarde ridicate, cei doi au cheltuit o sumă impresionantă în ziua cea mare.

oana mosneagu si vlad ghermanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Am acoperit cheltuielile (…) O parte din ele. Ne-am ales niște lucruri destul de speciale, în general. Am reușit cu banii primiți cadou să acoperim o parte din cheltuieli (…) Oricum, e cam greu în ziua de astăzi, așa cum se fac nunțile în ziua de astăzi și la ce bugete presupun ele, cred că este destul de dificil să mai faci o nuntă cum se făcea înainte, pe vremuri, să vezi cu cât ieși după nunta aia și poate mirii după nuntă reușesc să își ia ceva pentru ei, înainte darul pentru miri era un fel de salt în viață, ca să își ia ceva în casă. Nu prea se mai întâmplă asta”, a declarat Oana Moșneagu, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au cununat religios și au organizat o petrecere pe cinste, la care au participat membrii familiei și prietenii apropiați, pe 2 iunie.

Ce destinație au ales Oana și Vlad pentru luna de miere

Actorii Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au trăit „visul unei nopți de vară” pe 2 iunie, așa cum și-au intitulat mult așteptata nuntă. Petrecerea a avut loc în inima pădurii, la Orangeria Iris, loc în care cei aproape 160 de invitați au dansat până dimineața alături de doi miri zâmbitori, emoționați și fericiți și de nașii lor, Anca Sigartău și Dragoș Pandele.

Oana și Vlad vor pleca în curând în vacanță. Cei doi soți au ales pentru luna de miere o locație exotică. Este vorba despre Palma de Mallorca

Suspin după vacanță. Ne-am hotărât la Palma de Mallorca până la urmă, vă mulțumesc pentru toate sugestiile oferite, acum vă rog, dacă aveți recomandări de orice pe această insulă, de la cazare, în ce zonă e mai ok să stai, locuri de vizitat, plaje, restaurante, locuri faine pt cumpărături, suveniruri, terase, activități, orice.. lăsați-le în comentarii, pretty please”, a scris Oana, pe pagina contului personal de Instagram.

Sursă foto: Instagram Oana Moșneagu – Vlad Gherman

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton