Homepage  / Vedete româneşti

Cum au câștigat primii bani Dani Oțil și Răzvan Simion înainte de a-și face debutul în televiziune

Cum au câștigat primii bani Dani Oțil și Răzvan Simion înainte de a-și face debutul în televiziune
10

de Cristina Țapu,

Răzvan Simion și Dani Oțil sunt prieteni de o viață întreagă. Toate evenimentele importante din punct de vedere profesional și personal le-au trăit împreună, așadar nu este de mirare că și primii bani i-au făcut tot ca o echipă, pe vremea în care încă locuiau în Reșița.

Cum au câștigat primii bani Dani Oțil și Răzvan Simion înainte de a-și face debutul în televiziune. Răzvan Simion și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația specială pe care o are cu Dani Oțil.

Se știu încă de pe vremea grădiniței, iar salturile importante din carieră le-au făcut împreună. Răzvan a povestit și modul în care a reușit să câștige primii bani, atunci când încă locuia în Reșița. 

Cum arătau Răzvan și Dani acum 12 ani. Matinalii de la Antena 1 au câștigat premiul TVMania 2022 pentru „Cea mai bună emisiune de divertisment de zi”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Din ce au făcut primii bani Dani Oțil și Răzvan Simion

El și Dani Oțil au prezentat un bal al bobocilior, iar pentru prestația lor au primit o sumă mică din bani, dar din care și-au putut cumpăra tot felul de lucruri, după cum a relatat Răzvan.

„Primii bani i-am făcut la Reșița, cu Dani. Am făcut un bal de boboci la liceu și am primit o sumă considerabilă. Știu ce am făcut cu banii, am pus și din alocație pentru că nu îmi ajungeau. Mi-am luat 2 cărți, le țin minte și acum. Mi-am luat „O beție cu Marx” de Mircea Dinescu și a doua a fost de Andrei Pleșu, dar îmi scapă. Sunt la Reșița. Nici nu prea aveai la Reșița alte tâmpenii să îți iei. În ’86 la Reșița maxim un tricou, ce puteai să îți iei? Cărți!

Povestea noastră a început la gradiniță. (n.r. el cu Dani Oțil). Noi am fost împreună încă de pe atunci, mai întâi am fost prieteni și după colegi de platou. Toate evenimentele le-am făcut împreună. Pasul de la radio la TV l-am făcut împreună, la fel și pasul pentru Antena 1, acum 16 ani.

Lucrurile s-au întâmplat în grupul statuar „degeaba”, așa cum zicem noi! Nu m-am gândit, toată viața am făcut doar asta! (n.r. la altă meserie) Fie că a fost o televiziune locală, un radio local și apoi regional, fie că un radio național și apoi o televiziune națională, toate au fost doar în zona comunicării!” , a povestit Răzvan Simion, conform celor de la Ego.ro.

Dani Oțil nu va fi nașul de cununie al colegului și prietenului Răzvan Simion

La începutul acestui an, Răzvan Simion și-a cerut iubita, pe Daliana Răducan, în căsătorie. Gestul a fost însoțit de un inel impresionant cu diamante, iar răspunsul ei a fost un entuziast „DA”

În prezent, cei doi tineri îndrăgostiți sunt implicați în pregătirile pentru nunta lor, începând cu întocmirea listei de invitați, care crește pe zi ce trece, și terminând cu cele mai mici detalii. În mod cert, totul trebuie să fie perfect pentru ziua cea mare.

Sursă foto: Arhivă TV Mania – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton