Homepage  / Vedete străine

Cum au arătat actrițele din serialele turcești la Festivalul de la Cannes. Meryem Uzerli a întors toate privirile

Cum au arătat actrițele din serialele turcești la Festivalul de la Cannes. Meryem Uzerli a întors toate privirile
22

de Anda Dincă,

De câțiva ani încoace la Festival de Film de la Cannes pășesc pe covorul roșu din ce în ce mai multe actrițe din Turcia care au putut fi admirate și pe micile noastre ecrane. Astfel la ediția de anul acesta și-au etalat ținutele și accesoriile Meryem Uzerli, Hande Erçel, Pinar Deniz, Özge Özacar, Dilan Çiçek Deniz și Birce Akalay.

Actrițele din serialele turcești ale momentului au strălucit pe covorul roșu de la Cannes

Meryem Uzerli

Protagonista serialelor “Suleyman Magnificul” și “Regina noptii” a purtat la ceremonia de deschidere o superbă rochie mosaic, marca Maison Novague și bijuterii Piaget (1). În cadrul festivalului, Meryem a participat la o gală despre femei puternice, Better World Gala, unde a îmbrăcat o rochie roșie Inclover Brand (2). Actrița a avut ulterior o rochie handmade cu perle, tot Maison Novague, la o un eveniment al brandului de bijuterii Chopard (3), a cărui imagine este. La evenimentul fundației deținute de Eva Longoria, Global Gift Foundation, Meryem a avut tot o rochie Maison Novague (4). Ultima tinuta a ei de la Cannes a fost la fel de spectaculoasă si a aparținut brandului Souhir El Gabsi (5).

meryem-uzerli-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

La Cannes, Meryem și-a promovat cea mai recentă producție, serialul “Ru”, care trebuia să apară la Disney Plus, și care va avea premiera pe 24 mai la o platformă de streaming online turcească, Gain. “Ru” spune povestea lui Uzer (Burak Berkay Akgül), un tânăr care luptă să o facă bine pe mama sa bolnavă de cancer. Destinul i se schimbă când o cunoaște pe Reyan (Meryem), patroana restaurantului Ru, mai mare cu 10 ani decât el. Între cei doi se naște o dragoste interzisă. Reyan nu doar că este mai mare decât Uzer, dar este și căsătorită, așa că cei doi îndrăgostiți vor avea de înfruntat răutățile celor din jur.

Dilan Çiçek Deniz

Actrița din “Legea familiei”, “Valurile vieții” și “Guneș” a purtat la Cannes o rochie neagră transparentă în partea de sus, marca Hakaan Yildirim, si bijuterii Boucheron. Cel mai recent proiect al ei este pelicula “Aşk Mevsimi” (“Sezonul iubirii”), lansată la începutul anului în cinematografele turcești.

dilan-cicek-deniz-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 22

Pinar Deniz

Frumoasa actriță din “Patria mea ești și tu!” și “Iubirea: Curs pentru începători” a strălucit într-o ținută albastră, marca Raisa Vanessa (1), dar și într-una portocalie (2). Pinar poate fi urmărită în prezent la Kanal D 2 în “Secrete de familie”, cel mai recent proiect al ei.

pinar-deniz-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 22

Hande Erçel

Actrița din “Perla neagră” și “Dragostea plutește în aer” nu a trecut neobservată la Cannes, a atras privirile într-o rochie roșie Balmain etalând bijuterii Pomellato. Cel mai nou serial al ei, “Bambaşka Biri”, a avut 16 episoade și s-a terminat la Fox Turcia în ianuarie.

hande-ercel-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 22

Özge Özacar

Özge o joacă pe Görkem în serialul “O dragoste”, difuzat în prezent de Kanal D, la același post apărând în trecut și în “Meryem”. La Cannes ea a purtat o ținută MiuMiu (1), dar și o rochie roșie mulată marca Salih Balta, la care a adăugat bijuterii Damiani.

ozge-ozacar-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  17 / 22

Birce Akalay

A purtat o rochie transparentă marca Özgür Masur. “Aș vrea să-i mulțumesc dragului meu prieten Özgür pentru rochia mea fascinantă, care este o operă de artă. Purtând-o am simțit puterea femeii Anatoliene din toate timpurile alături de mine în timpul acestui vis trăit la Cannes”, a scris ea pe Instagram. Actrița a fost văzută la noi la TV în “Alegerea” și “Dragoste în alb și negru”, iar la Netflix apare în “Kuş Uçuşu” (“As the Crow Flies”). Cel de-al treilea sezon al acestei producții a avut premiera pe 11 aprilie.

birce-akalay-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  19 / 22

Şükrü Özyıldız

De la Cannes nu au lipsit nici cunoscutul actor Şükrü Özyıldız, protagonistul comediei romantice “Tactici în dragoste” de la Netflix. Acesta a fost însoțit pe covorul roșu de modelul Sibil Çetinkaya si a reprezentat brandurile Chopard si Tektas Watches & Jewellery.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton