Homepage  / Vedete româneşti

Monica Dascălu a renunțat la televiziune de dragul familiei. Cum arată astăzi fosta prezentatoare de la Pro TV

Monica Dascălu a renunțat la televiziune de dragul familiei. Cum arată astăzi fosta prezentatoare de la Pro TV
8

de Cristina Țapu,

Monica Dascălu, în vârstă de 46 de ani, a devenit mamă pentru a doua oară anul trecut, moment în care s-a retras de la pupitrul știrilor Pro TV. Maternitatea pare să-i priască, vedeta arătând mai bine ca niciodată. Monica Dascălu a trecut prin numeroase schimbări în ultimii ani, de la divorțul de Mihai Băjenaru la căsătoria cu Cristi Varbanciu și nașterea celor doi copii.

Monica Dascălu a renunțat la pupitrul șitirilor după două decenii

Monica Dascălu, celebra prezentatoare de la Pro TV, a decis să ia o pauză de la pupitrul Știrilor. Pe rețelele de socializare, Monica rămâne activă, postând fotografii realizate în viața de zi cu zi, iar fanii au concluzionat că Monica pare să fi găsit elixirul tinereții veșnice.

monica-dascalu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Monica Dascălu a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu doi ani, aducând pe lume un băiețel. Anul trecut, la 45 de ani, vedeta Pro TV a născut o fetiță, eveniment pe care l-a sărbătorit într-un cadru foarte restrâns și despre care nu a oferit declarații.

În 2021, Monica Dascălu a pus capăt căsniciei de zece ani cu avocatul Mihai Băjenaru și la scurt timp și-a găsit liniștea alături de Cristi Varabanciu, mai tânăr decât ea, cu o carieră în domeniul auto.

„Eu, înainte de căsătorie, am fost eu, după căsătorie, sunt tot eu, iar Mihai, înainte de căsătorie, a fost el, iar după căsătorie, este el. Nici unul dintre noi nu a făcut nimic impus, forțat. Nu ne-am transformat, nu ne-am schimbat obiceiurile.

Am fost noi înşine și suntem noi înșine și ne este bine împreună. Și atât!… Eu și Mihai așa am procedat: am lăsat lucrurile să meargă în ritmul lor. Eram, deja, împreună de cinci ani, iar căsătoria a părut cel mai natural lucru. Și bucuria nu s-a stins”, povestea Monica despre căsătoria cu Mihai, înainte ca aceasta să ajungă la final.

Monica Dascălu s-a recăsătorit în mare secret

Monica Dascălu a divorțat de avocatul Mihai Băjenaru după zece ani de căsnicie. La scurt timp după despărțire, jurnalista și-a găsit fericirea alături de un bărbat mai tânăr. S-a recăsătorit în secret și a născut un băiețel în urmă cu doi ani și o fetiță anul trecut.

„Și-au dorit mult să aibă un copil și au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru ca acest lucru să se întâmple. Monica a făcut nenumărate fertilizări in vitro, însă minunea nu s-a produs. Aceste tratamente sunt dificile, îți schimba organismul, îți slăbește psihicul. Ușor, ușor, s-au adunat frustrări și, deși nu au existat certuri, s-au îndepărtat unul de altul. La un moment dat, Monica a fost cea care a decis că ar fi mai bine ca fiecare să o ia pe drumul lui. Ei nu mai țin legătura de vreo doi ani, ce să-și mai zică?”, declarau apropiații Monicăi, conform Revistei Viva!

Sursă foto: Instagram Monica Dascălu – Libertatea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton