; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley gina pistol

Cum arătau Smiley și Gina Pistol când erau copii

12 March 2021

Smiley și Gina Pistol au devenit părinții unei fetițe sănătoase pe care fanii lor de abia așteaptă să o vadă. Dar pentru că fotografiile postate de cei doi pe rețelele de socializare se lasă așteptate, vă arătăm cum erau proaspeții părinți pe vreme când erau de-o șchioapă. Să vedem cu care dintre ei seamănă mai bine bebelușa.

Cum arăta Smiley când era copil

Andrei Tiberiu Maria, căci așa îl cheamă pe Smiley, a avut parte de o copilărie frumoasă în Pitești și pare să fi fost un copil ghiduș dacă te uiți la pozele cu el din acele vremuri. Și bănuiala a fost confirmată chiar de artist. Acesta declara, acum câțiva ani, că a avut parte de o copilărie veselă, iar el a fost un puști plin de energie, ba chiar neastâmpărat, mereu pus pe șotii.

Cum arăta Gina Pistol în copilărie

Proaspătă mămică, frumoasă și admirată de toată lumea, Gina Pistol  era frumușică foc și când era copil. Din păcate, însă, dacă Smiley a avut parte de o copilărie fericită, ea nu poate spune același lucru. Părinții ei au divorțat când avea șase ani, iar apoi a fost crescută de bunica paternă, Dumitra. Chiar dacă aceasta a încercat să îi ofere mereu totul ca să nu simtă că-i lipsește nimic, Gina a resimțit lipsa părinților ei de lângă ea, lipsa unei familii fericite.

Astfel, iubita lui Smiley a declarat pentru Kanal D că 'greșeala pe care o fac părinții când divorțează este ca nu renunța la orgolii. Tata ne-a iubit mult pe mine și pe fratele meu. După divorț, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit si are doi băieți. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta.'

Acum, însă, Gina Pistol și-a început, alături de Smiley, 'cea mai frumoasă poveste', după cum scria artistul pe Instagram, pe 9 martie, când s-a născut fetița lor

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare