Homepage  / Vedete româneşti

Cum arătau Alexia Eram și Mario Fresh la începutul relației. Prima poză pe care au făcut-o împreună

Cum arătau Alexia Eram și Mario Fresh la începutul relației. Prima poză pe care au făcut-o împreună
14

de Roxana Mirea,

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Artistul și fiica Andreei Esca sunt împreună de aproximativ opt ani de zile, iar fanii lor de-abia așteaptă să îi vadă în fața altarului. Anii au trecut, iar Alexia Eram și Mario Fresh nu mai arată chiar ca atunci când au început relația. Iată prima imagine pe care cei doi și-au făcut-o împreună. 

Cum arătau Alexia Eram și Mario Fresh la începutul relației 

Alexia Eram și Mario Fresh sunt într-o relație de aproximativ opt ani de zile. Anii au trecut, iar artistul și fiica Andreei Esca nu mai arată chiar ca atunci când s-au îndrăgostit unul de celălalt. Recent, fosta concurentă de la America Express a desfășurat o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii de pe Instagram, iar cineva a vrut să vadă care este fotografia ei preferată cu Mario. 

Alexia Eram a dezvăluit că fotografia ei preferată cu Mario Fresh este chiar prima imagine pe care au făcut-o împreună. „Asta! Prima noastră poză”, a scris Alexia Eram la secțiunea InstaStory. 

În imagine, Alexia Eram și Mario Fresh erau doar niște adolescenți cu visuri mari. Relația lor a evoluat foarte frumos și s-au maturizat împreună, iar atunci când vor simți că este momentul potrivit, îi vom vedea în rochie de mireasă și costum de mire. 

Cum arătau Alexia Eram și Mario Fresh la începutul relației Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Alexia Eram și Mario Fresh, despre infidelitate 

Alexia Eram și Mario Fresh au fost invitați de Selly la detectorul de minciuni, acolo unde au răspuns la mai multe întrebări. Artistul a recunoscut că un prieten l-a îndemnat să fie infidel, potrivit elle.ro. 

Alexia Eram: „Te-a îndemnat vreodată un prieten să mă înșeli?” 

Mario Fresh: „Da.” 

Alexia Eram: „Mamă, vreau să știu cine este. Mai este prieten cu tine în acest moment?” 

Mario Fresh: „Da.” 

Alexia Eram: „Da? Foarte buni prieteni?” 

Mario Fresh: „Nu.” 

Alexia Eram: „S-a întâmplat de mai mult timp?” 

Mario Fresh: „Da, mă, da, dar sunt mai mulți. Oamenii sunt singuri, ce vrei să facă? Nu m-au îndemnat neapărat, dar dacă au văzut un grup de fete undeva, au zis: „Bă, stai așa că mă duc până acolo, hai și tu.” Și eu le-am zis: „Stai că nu am cum să merg până acolo.” 

Alexia Eram: „A, adică tu nu ai mers acolo.” 

Mario Fresh: „Păi nu, logic că nu. Am stat la masa mea liniștit.” 

Apoi, Mario a întrebat-o pe Alexia dacă a vrut vreodată să îl înșele. Creatoarea de conținut a fost sinceră și a spus că s-ar fi despărțit de el doar dacă s-ar fi gândit să îl înșele.  

Nu. Dacă aș fi avut vreodată un gând așa, m-aș fi despărțit de tine. Nu sunt deloc pentru a înșela. Doar mă gândesc o secundă la asta, mă despart de acea persoană. Sunt foarte loială”, a răspuns Alexia.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton