Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată Vlăduța Lupău la o săptămână de la naștere. Artista și-a surprins fanii. Noi imagini cu Isaia

Cum arată Vlăduța Lupău la o săptămână de la naștere. Artista și-a surprins fanii. Noi imagini cu Isaia
12

de Cristina Țapu,

Pe 8 iulie 2024, Vlăduța Lupău a adus pe lume cel de-al doilea copil al său, un băiețel pe care îl va numi Isaia. La o săptămână de la naștere, Vlăduța Lupău a împărtășit câteva fotografii pe Instagram în care apare alături de cel mai nou membru al familiei. Fanii au fost surprinși când au văzut cum arată acum Vlăduța.

Vlăduța Lupău a revenit rapid la silueta pe care o avea înaintea sarcinii

În plus față de postările din feed-ul ei, Vlăduța Lupău a distribuit și o fotografie pe story-ul ei în timp ce se plimba prin Cluj. În timpul acelei plimbări, ea s-a întâlnit cu mai mulți artiști, printre care Alexandru Brădățan, Remus Novak și Olguța Berbec.

vladuta-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Odată cu apariția acestor imagini în mediul online, fanii au remarcat că Vlăduța Lupău a revenit la o formă fizică impecabilă într-un timp foarte scurt după naștere, având doar 53 de kilograme, conform propriilor spuse.

Vlăduța nu este adepa sălilor de sport și a dietelor stricte

La 33 de ani, Vlăduța Lupău are o siluetă impresionantă fără să depună eforturi semnificative. Ea a declarat că nu face exerciții acasă sau la sală, dar consumă multă energie pe scenă, în studio, la filmări și în activitățile casnice zilnice.

„Nu mănânc exagerat, deși îmi place mâncarea foarte mult. Acum, după operația de hernie hiatală, nici nu îmi permite esofagul să mănânc foarte mult. Și nu știu, poate nopțile nedormite și oboseala mai scad kilogramele. Și genetica mă ajută să fiu ok”, declara Vlăduța Lupău, conform Unica.

Pentru Vlăduța Lupău, familia înseamnă totul, așa că a dorit ca nașii spirituali ai fiului său să fie persoane cu care se simte foarte apropiată și care să fie un exemplu de urmat pentru Isaia.

Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru a doua oară. Ea a născut luni, 8 iulie 2024, un băiețel perfect sănătos. Artista și soțul ei, Adi Rus, au ales un nume in Biblie pentru bebelușul lor: Isaia. Cătălin Măruță și Andra vor fi nașii spirituali ai micuțului, după cum a anunțat artista, chiar în cadrul emisiunii lui Măruță.

Sursă foto: Instagram Vlăduța Lupău

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton