Homepage  / Vedete româneşti

Cum arăta Vlăduța Lupău în copilărie. Artista a împărtășit fanilor o imagine de colecție

Cum arăta Vlăduța Lupău în copilărie. Artista a împărtășit fanilor o imagine de colecție
17

de Cristina Țapu,

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai apreciate artiste din muzica românească, a fost pasionată de muzică încă din copilărie. Recent, cântăreața a dezvăluit o fotografie de arhivă pe rețelele de socializare, în care apare la o vârstă fragedă, ținând un microfon în mână și purtând un costum popular, iar fanii au apreciat în număr ridicat imaginea respectivă.

Cum arăta Vlăduța Lupău în copilărie

Încă din copilărie, cântăreața avea o pasiune pentru muzică, dar nu își imagina că aceasta va deveni cariera ei, alegând să studieze la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

O fotografie recent publicată de Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare o arată pe artistă, la o vârstă fragedă, purtând costum popular și având un microfon în mână. Iată că visele i-au devenit realitate, iar astăzi Vlăduța are concerte în întrega țară și este admirată de zeci de mii de români pentru vocea sa excepțională.

Vlăduța Lupău, care este din Șimleu Silvaniei, județul Sălaj, a mărturisit că părinții ei nici acum nu iau în serios meseria ei de artistă.

vladuta lupauIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Vlăduța Lupău a povestit că părinții ei încearcă în continuare să o convingă să renunțe la cariera muzicală. Artista nici nu le spune părinților ei unde cântă pentru că își dorește să îi protejeze.

Eu nu le spun părinților unde cânt! Nu-i mint, îi protejez de niște griji. Uneori, mai îmi luau cheia de la mașină, ca să nu plec! Când am schimbat un pic stilul de a cânta: „Ce e prostia asta?!”. Mama îmi spune că dacă nu era ea, dacă nu mă ajuta, nu ajungeam aici. N-am niciun susținător în familia mea”, a povestit artista, în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

Vlăduța Lupău traversează o perioadă foarte bună. Recent familia sa a devenit mai numeroasă după ce artista l-a adus pe lume pe Isaia.

Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru a doua oară la începutul lunii iulie. Ea a născut luni, 8 iulie 2024, un băiețel perfect sănătos. Artista și soțul ei, Adi Rus, au ales un nume in Biblie pentru bebelușul lor: Isaia. Nașii bebelușului vor fi Cătălin Măruță și Andra, după cum ea însăși a dezvăluit în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de pe Pro TV. Alături de fotbalistul Adrian Rus, Vlăduța Lupău mai are un băiețel, care a împlinit recent doi ani, pe nume Isaia.

Artista și-a dorit foarte mult să devină mamă, însă problemele de sănătate au făcut ca visul ei să fie unul dificil de realizat. În urmă cu doi ani, după două saricini pierdute, Isaia a venit pe lume.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton