Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată vila de lux a lui Mugur Mihăescu. Actorul a asfaltat din banii proprii drumul din fața casei

Cum arată vila de lux a lui Mugur Mihăescu. Actorul a asfaltat din banii proprii drumul din fața casei
18

de Cristina Țapu,

Mugur Mihăescu și soția sa, Rodica, își au locuința într-o vilă de lux situată în cartierul Pipera din București. Iată cum arată casa pe care actorul intenționa să o vândă în urmă cu câțiva ani. Are o priveliște spectaculoasă și nu-i lipsește curtea spațioasă.

Cum arată casa lui Mugur Mihăescu

Actorul Mugur Mihăescu a atins notorietatea și succesul financiar datorită proiectului de televiziune „Vacanța Mare”. Născut în Craiova, el s-a stabilit demult în București, inițial locuind în gazdă în cartierul Drumul Taberei, apoi achiziționându-și un apartament în Capitală.

Câțiva ani mai târziu, în 2004, Mugur Mihăescu și-a construit de la zero o vilă de lux în cartierul Pipera, în care locuiește alături de soția sa, întrucât fiica lor se află în Marea Britanie. Proprietatea este una impresionantă și este evaluată la aproximativ 800.000 de euro conform celor de la Click.

mugur familieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Vila actorului dispune de multiple dormitoare și băi, o sufragerie spațioasă cu șemineu, decorată cu numeroase tablouri și mobilier de lux, inclusiv o canapea din piele. În interiorul vilei se găsește chiar și o piscină, iar acoperișul vilei este acoperit de gazon, după cum a povestit însuși actorul.

Casa lui Mugur Mihăescu este înconjurată de o grădină generoasă, cu numeroși copaci și flori. Mai multe imagini cu vila lui Mugur Mihăescu, telespectatorii au putut vedea în cadrul emisiunii Acces Direct.

Mugur are o casă spațioasă, cu o grădină imensă și livadă

„Am gazon și pe casă. Văzută de sus, casă mea este doar o pată verde. Nu are acoperiș, la ultimul nivel este o terasă pe care am plantat iarbă. Am o grădina cu livadă imensă, cu roșii, zarzavat și tot felul de legume.

Mi-am asfaltat stradă pe banii mei, 330 de metri de stradă. Eu și niște vecini am strâns bani și am asfaltat-o în întregime. Bineînțeles că figurează că și cum ar fi fost reabilitată de primărie”, povestea Mugur, conform Libertatea.

Pe ce a cheltuit Mugur banii pe care i-a obținut cu Vacanța Mare

Mugur Mihaescu a spus că așa cum câștiga banii, îi și cheltuia. Acesta și-a îndeplinit visurile și îi sfătuiește pe toți să își trăiască viața. Pe de altă parte, actorul a mărturisit că s-a gândit de mai multe ori să părăsească România, însă nu a putut să facă acest pas.

mugur-mihaescu-secretul-casniciei-de-30-de-ani-cu-sotia-lui.-cum-se-intelege-cu-iubitul-fiicei-sale-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 18

„Destule, multe, nu mai știu. Dacă nu ne-am făcut un scop din bani, au venit. Cum îi număram, îi și cheltuiam. Pentru ce faci bani, ca să îi iei cu tine în mormânt? Ce faci? Îți construiești o casă să-ți placă, ne-am făcut visele alea cum erau pe la 35 de ani, cu mașini, cum vezi pe fiecare că are. Urmați-vă, frate, visul. Trăiți-vă viața, că rămâneți cu amintirile. Banii? Pune-i în circulație, să se ducă. Clar că la un moment dat trebuie să te gândești la zile negre, să mai pui ceva deoparte, dar am câștigat cât am dăruit, pentru că reclamele vândute pe perioada «Vacanța Mare» au generat zeci de milioane de euro„, povestea actorul, în emisiunea lui Denise Rifai.

Sursă foto: Captură video Acces Direct

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton