Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată vila din București în care locuiește Nea Marin. Prietenul său, Liviu Vârciu, a făcut turul casei luxoase

Cum arată vila din București în care locuiește Nea Marin. Prietenul său, Liviu Vârciu, a făcut turul casei luxoase
17

de Cristina Țapu,

Nea Marin, unul dintre cei mai renumiți oameni de televiziune, se mândrește cu o vilă luxoasă în care locuiește în Capitală. Prezentatorul emisiunii „Poftiți pe la noi!” și jurat la „Splash! Vedete la apă” nu a făcut niciun compromis financiar când a fost vorba de confortul său și al familiei sale. Iată cum arată casa în care locuiește cunoscutul coregraf!

Cum arată vila în care locuiește Nea Marin

Locuința spectaculoasă a celebrului Nea Marin se află în zona Sălăjan din București. Cu ceva timp în urmă, bunul său prieten Liviu Vârciu a publicat mai multe imagini din interiorul casei, așadar fanii au putut vedea în detaliu cum a ales coregraful să-și amenajeze locuința spațioasă.

Filmările realizate de Liviu Vârciu și postate pe social media arată că Nea Marin a dat dovadă de simplitate și rafinament în construcția casei sale. Interiorul impresionează prin eleganță, iar camerele sunt spațioase și mobilate conform ultimelor tendințe în design interior.

casa-nea-marin-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Coregraful și-a amenajar propriul birou, în care se bucură de liniște și se poate concentra cu atenție asupra problemelor administrative. În plus, el deține și o mansardă spectaculoasă, cu ferestre mari, prin care pătrunde lumina naturală. Nu lipsesc paturile matrimoniale de mari dimensiuni. Cu toate acestea, punctul de atracție este reprezentat de livingul decorat în nuanțe sclipitoare de auriu, care fură privirea oricui.

Conform site-urilor imobiliare, o casă de dimensiuni similare, situată în aceeași zonă în care se află locuința lui Nea Marin nu este deloc ieftină, iar prețurile pot ajunge la suma fabuloasă de 200.000 de euro!

Cum a ajuns Nea Marin să fie vedetă de televiziune

Nea Marin a fost invitat în podcastul lui Horia Brenciu, unde a povestit cum a ajuns să aibă propria lui emisiune la TV. Mai întâi, Marin Barbu, pe numele lui real, a prezentat „Serviți, vă rog”, show difuzat de Pro TV. Apoi, s-a mutat la Antena 1, unde poate fi văzut în noul sezon „Poftiți pe la noi! Poftiți în Dobrogea”.

„Noi, în 2006, am început „Dansez pentru tine”. În 2009, a început „Serviți, vă rog”, dar până atunci, Mona (n.r. Segall) văzând ce fac eu în sălile de balet la „Dansez pentru tine”, că tot îi atingeam pe ăștia cu un șut, cu o palmă și ăștia mă iubeau tot mai mult, a zis: „băi, cu tine trebuie să facem o emisiune.” „Ce să faceți cu mine, că în afară de dans, eu nu știu.” Așa a fost treaba și fii atent. Știi unde am început, nu? La Măgura, Zărnești. La tine, acolo, pentru că eu acolo aveam un coleg. Am fost de multe ori la el în sat, acolo la Măgura, mi-a plăcut foarte mult zona aia și am zis: „Mergeți voi și vedeți dacă vă place acolo, acolo mergem”.

Nea MarinIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 17

Păi tu crezi că eu știam despre ce este vorba? Aveam 50 de ani atunci. Crezi că mulsesem eu vreo capră, oaie sau vacă până atunci? N-am muls. Vorbesc serios! Nu te mint. Jur! Cât am fost copil, nu ne dădeau voie să ne băgăm noi la animale. Așa am prins eu, iar la 14 ani am plecat din sat. (…) Mona, știind că eu sunt nebun cu dansul, cu toate astea și că la mine acasă, eu tund trandafirii, tai via… știam astea de mic, m-a dus la cineva într-o curte și a zis: „Să-l învățați și pe Nea Mărin cum faceți dumneavoastră aici.” Atât de mult mi-a plăcut! Trei zile, eu cu omul ăla am început să mulgem vaca, să dăm mâncare la păsări…”, a povestit Nea Marin.

Sursă foto: Captură video Youtube – Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton