Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată vila în care locuiește Mirabela Dauer. Artista a renunțat în 2011 la casa din București și s-a mutat într-o zonă liniștită

Cum arată vila în care locuiește Mirabela Dauer. Artista a renunțat în 2011 la casa din București și s-a mutat într-o zonă liniștită
8

de Cristina Țapu,

În 2011, Mirabela Dauer s-a mutat într-o vilă spațioasă din comuna Roșu, județul Ilfov. Artista a visat mereu să-și cumpere o casă într-o zonă mai liniștită, după ce a locuit mulți ani în București. Achiziția a costat în jur de 200.000 de euro, iar Mirabela Dauer este fericită că și-a îndeplinit acest vis. Iată cum arată locuința vedetei!

Mirabela Dauer este proprietara unei vile în comuna Roșu

La 76 de ani, Mirabela Dauer se poate considera o femeie împlinită. Are o carieră de succes și duce o viață liniștită, departe de agitația Capitalei.

Cu ajutorul prietenilor, artista a reușit să-și cumpere în anul 2011 casa la care a visat mereu, iar astăzi este fericită de alegerea făcută. Înainte de 2011, artista a locuit într-o casă spațioasă din București pe care a vândut-o pentru a se putea retrage într-o zonă mai liniștită.

mirabela dauer 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Mirabela Dauer s-a mutat din centrul Bucureștiului în comuna Roșu

În 2011, Mirabela Dauer a achiziționat o vilă nefinalizată în comuna Roșu. Cu ajutorul prietenilor, artista a reușit să finalizeze construcția imobilului de 180 de metri pătrați. La parter se află o sufragerie, o bucătărie, o baie și o terasă închisă, iar la etaj sunt două dormitoare, un dressing și un birou, conform click.ro.

De la mutarea ei în vila din comuna Roșu, Mirabela Dauer a făcut investiții semnificative și este mândră de grădina pe care a creat-o. A plantat o varietate de flori și a decorat spațiul cu diverse statuete, iar acum se poate relaxa în curte, fără să se expună zgomotului generat de trafic.

Mirabela susține că trecerea de la casa din București la vila din Roșu a fost o mutare inspirată pentru că fosta locuință i-a purtat doar ghinion, de-a lungul timpului.

„Casa cealaltă mi-a adus numai nefericire. Am încercat la toate băncile să îmi dea bani. Nu mi-au aprobat creditul pentru că eram bătrână şi credeau că mor. Prietenii mei au văzut. Când m-am întors din America, în aprilie, am avut o surpriză. Eu dădusem un avans la o căsuţă tot aici, l-am pierdut.

Era o construcţie aici. Ei au cumpărat terenul şi au construit parterul. Asta a fost visul meu să am o căsuţă. (….) Am foarte mulţi pitici, mereu cumpăr„, povestea Mieraela Dauer, în urmă cu mai mulți ani, în platoul unei emisiuni de la Antena Stars.

Mirabela Dauer este plină de energie la 76 de ani

Pentru că a primit numeroase complimente despre felul în care arată, dar și pentru că toată lumea a fost curioasă să afle cum a ajuns la aceste rezultate, Mirabela a dezvăluit secretul ei.

Am slăbit 11 kilograme în doi ani. Toți prietenii m-au întrebat cum am avut răbdare. Am mâncat normal, nu m-am abținut de la nimic, dar în fiecare dimineață fierb o lămâie întreagă și beau apoi apa cât pot eu de fierbinte. Am ajuns să mănânc un sfert din cât mâncam înainte, a povestit Mirabela.

Sursă foto: Libertatea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton