Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată vila de un milion de euro în care trăiesc Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva. Și Andreea Marin a locuit aici înainte de divorț

Cum arată vila de un milion de euro în care trăiesc Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva. Și Andreea Marin a locuit aici înainte de divorț
10

de Redactia Tvmania

Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva s-au căsătorit în secret în anul 2017, iar în prezent locuiesc într-o vilă superbă din Sectorul 2 al Capitalei alături de fiul lor, Alexandru. Iată cum arată casa artistului!

Cum arată vila în care locuiesc Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva

Aflată în sectorul 2 al Bucureștiului, reședința cântărețului impresionează prin frumusețea ei. Încadrată de o curte luxuriantă și având o arhitectură care îmbină eleganța cu confortul, casa devine un adevărat sanctuar în inima agitației urbane. Grădina plină de vegetație oferă o oază de relaxare și frumusețe. Așa cum era de așteptat, din curtea încăpătoare nu lipsește nici piscina.

lavinia-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Vila, situată în zona Tei, se remarcă printr-o construcție impresionantă, alcătuită din subsol, parter, etaj și mansardă. Cu o suprafață construită de aproximativ 200 de metri pătrați, în asociere cu terenul generos și cele două garaje, reședința se extinde pe o suprafață totală de aproximativ 300 de metri pătrați și ar fi costat aproximativ un milion de euro!

Reședința în care Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva își au locuința a fost edificată în anul 2007, în perioada când artistul era căsătorit cu Andreea Marin. Prezentatoarea a locuit o vreme aici, însă apoi s-a mutat în Pipera, într-o vilă în care locuiește astăzi alături de fiica sa adolescentă, pe nume Violeta.

Lavinia Pîrva a devenit mamă în anul 2019

Lavinia Pîrva a devenit mamă pentru prima dată în anul 2019. De când l-a născut pe Alexandru, ea s-a dedicat creșterii și îngrijirii acestuia. Alături i-a fost mama ei, motiv pentru care nu a apelat la ajutorul unei bone.

Lavinia Pîrva a declarat că fiul ei crește întru un mediu armonios. În plus, ea a spus că pandemia a avut și părțile ei bune, având în vedere că ea e și Ștefan Bănică au muncit mai puțin decât de obicei. Drept urmare, ei au putut să petreacă mai mult timp în familie și alături de fiul lor.

lavinia pirva banicaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 10

Am avut foarte mult timp și eu și Ștefan, nu a mai fost nevoie să plecăm. De data asta am stat cu cel mic și a fost extraordinar de bine. Se simte, se vede. Eu mi-am dorit foarte mult să stau alături de copil și Ștefan la fel”, povestea Lavinia, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Lavinia este de părere că destinul i l-a scos în cale pe Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva formează un cuplu alături de Ștefan Bănică Junior de mai bine de un deceniu și are numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului care îi este alături. Consideră că destinul i-a adus împreună.

„Cred că, dacă doi oameni trebuie să se întălnească, dacă este menit să fie împreună,  atunci așa se va întâmpla. (…) Dacă e vorba despre căsnicia mea, să știi că nu m-aș fi gândit niciodată. Eu, de fapt, am și o vorbă: dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, povestește-i despre ce vei face tu în viitor. Niciodată nu am stat sa programez„, povestea artista, în cadrul unei emisiuni moderate de către Oana Turcu.

Sursă foto: Instagram Lavinia Pîrva – Ștefan Bănică Jr.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton